top of page

Politica de retur

 

`Dacă un produs achiziționat de la CocktailAudio Romania nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 30 de zile* calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Trebuie doar să completezi formularul de retur până cel târziu în a 30-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării și să alegi returnarea produsului într-un showroom CocktailAudio Romania, sau returul prin curier.  
 

Serviciul CocktailAudio Romania Retur gratuit in 30 de zile nu afectează dreptul legal de retragere in 14 zile pentru comerț la distanță, ci vine în completarea lui, în beneficiul clienților CocktailAudio Romania.

Condiții generale pentru returul produselor vândute de CocktailAudio Romania:

 • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să nu contina nici o data cu caracter personal si sa poată fi adus la versiunea inițială de software

 • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

 • Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

 • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

 • Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate sau dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.

 • Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

 

 

În cazul în care un produs se returnează direct la unul din showroom-urile CocktailAudio Romania și sunt respectate integral Conditiile generale pentru retur de mai sus restutuirea banilor se va face în funcție de modalitatea prin care a fost efectuată plata inițial. Mai multe informații în pagina Termeni și Condiții, art. 6.7

 

Bine de știut

Dacă alegi returnarea prin voucher pentru o noua comanda:

 • Voucherul este transmisibil și se cumulează cu alte tipuri de vouchere și carduri cadou;

 • Perioada de valabilitate este de 24 de luni;

 • Voucherul se aplică pe produsele din oferta CocktailAudio Romania

 • Seria voucherului este valabilă pentru o singură comandă

 

Dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare si sunt respectate integral Conditiile generale pentru retur de mai sus:

 • Banii vor fi returnati în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online;

 • Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 14 zile calendaristice;

Ai returnat o comandă pe care ai achitat-o integral cu voucher, fără plata unei diferențe de bani?
Reactivăm voucherul și îl poți aplica. Dacă termenul de utilizare a expirat, nu îl vei mai putea folosi.

Ai achitat parțial cu voucher?
Reactivăm voucherul și restituim diferența. Dacă termenul de utilizare a expirat, nu îl vei mai putea folosi.

 

Limitarea dreptului la retur gratuit in 30 de zile

Cocktail Audio Distribution  Romania isi rezerva dreptul de a limita serviciul “Retur gratuit in 30 de zile” in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat. Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica, atunci cand se constata un comportament incorect.

Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

 

 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

 

Conditii generale pentru returul produselor vândute de partenerii CocktailAudio Romania Marketplace

Pentru a vedea ce condiții trebuie să îndeplinească produsul pe care vrei să îl returnezi și care sunt pașii de urmat, citește politica de retur a partenerului CocktailAudio Romania de la care ai cumpărat produsul. Intră în pagina produsului, dă click pe numele partenerului CocktailAudio Romania și vei fi direcționat în pagina dedicată, unde vei găsi toate informațiile necesare.

 

Produsele cumparate de la partenerii CocktailAudio Romania Marketplace nu se pot returna in showroom-urile CocktailAudio Romania și nici in oficiile postale, ci doar urmand pasii de mai jos:

 1. Completează formularul de retur, asigurându-te că produsul respectă conditiile de retur de mai sus.

 2. În formular, alege una dintre opțiunile de retur: schimb cu același model (sau culoare), schimb cu un produs diferit vândut de același partener CocktailAudio Romania sau rambursarea sumei plătite la cumpărare.

 3. După aprobarea cererii, partenerul CocktailAudio Romania Marketplace va trimite curierul să ridice produsul pe care vrei să îl returnezi.

În cazul în care politica de retur a seller-ului implică un cost de transport pentru retur, acesta se regaseste in pagina dedicată seller-ului.

Banii înapoi

Dacă ai anulat comanda, banii îți vor fi transferați în maximum 30 de minute de la confirmarea anulării. Pentru comenzile anulate în aceeași zi cu plata, restituirea va fi initiata în ziua imediat următoare.

Cerere de retur anulată
Dacă cererea ta de retur a fost anulată, atunci e posibil să fi avut loc una dintre situațiile:

 • Te-ai răzgândit și nu ai mai predat coletul curierului.

 • Curierul te-a sunat de doua ori, dar nu a reușit să dea de tine.

bottom of page