top of page

Garantia produselor vandute de CocktailAudio Romania

 

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre CocktailAudio Romania beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

 

 

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de CocktailAudio Romania vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

 

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Poti veni cu produsul si in unul dintre showroom-urile CocktailAudio Romania sau il poti trimite in service completand formularul de Service Pick-up & Return. Noi vom directiona produsul catre centrul de service autorizat de producator/ distribuitor si, dupa reparare, ti-l vom inapoia in showroom sau prin curier, in functie de modalitatea prin care ai trimis produsul in service

 

Daca doresti ai si posibilitatea sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

  

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia prin serviciul Pick-up & return.

bottom of page