top of page
servizi-cocktail-audio-x14.png

Cocktail Audio N15D
Network Player & Audio DAC cu suport nativ DSD și MQA


CocktailAUDIO N15D este un player de rețea pentru muzică lichidă, pe care îl puteți conecta la amplificatorul dvs. sau la convertorul DAC. De dimensiuni ultra-compacte, într-un șasiu elegant din aluminiu, prelucrat CNC, permite citirea nativă și directă a sistemului de codare audio DSD, PCM, MQA și DXD.

Datorită adoptării unei secțiuni de conversie a semnalului digital-analogic bazată pe un convertor DAC Sabre ESS9018 pe 32 de biți, acesta poate gestiona toate fluxurile audio principale, cu o calitate tonală extraordinară.

Cocktail AUDIO N15D este o sursă audio de ultimă oră, capabilă să redea muzică lichidă în toate rezoluțiile, de la calitatea standard a CD-ului la fișiere cu rezoluție înaltă și foarte înaltă.

Acest lucru face ușor să vă organizați biblioteca muzicală printr-un dispozitiv puternic și versatil.
 

Ce este Cocktail AUDIO N15D


Cocktail Audio N15D este playerul de rețea de dimensiuni compacte, care poate funcționa și ca DAC audio USB.

Rezultatul experienței Novatron, lider mondial în proiectarea de servere de muzică dedicate ascultării muzicii lichide.

N15D este o sursă audio completă, perfectă pentru a asculta muzică lichidă la rezoluție standard și la rezoluție înaltă și foarte înaltă.

De fapt, puteți alege să ascultați cu N15D prin sistemul său avansat de conversie integrat, cu o calitate audiofilă remarcabilă, bazat pe un convertor ESS Sabre 9018K2M pe 32 biți D / A.

Suportul pentru formatele audio este foarte complet și variază de la PCM la codificare nativă MQA și DSD, toate redate cu cea mai înaltă performanță posibilă.

Dacă doriți să utilizați un convertor extern, N15D vă oferă următoarele conexiuni digitale:

Optică Toslink (până la 24 biți / 192 KHz)
RCA coaxial (75 Ohm) (până la 24 biți / 192 KHz)

Prin ieșirile digitale puteți transporta semnale audio digitale până la rezoluția maximă de 24 biți / 192 Khz.
 

N15D_Left Angle_Black.png

Modul DAC audio N15D

Modul N15D Network Player

cocktail-audio-n15d-DAC.jpg
cocktail-audio-n15d-lettore-di-rete.jpg

Audio de înaltă rezoluție 32Bit / 384kHz - DSD256 - MQA - DXD

Precizie pe 32 de biți, reproduce nativ formatele DSD, MQA, PCM și DXD


                                       N15D poate citi și reproduce, cu citire directă sau                                                 streaming prin rețea, toate principalele formate audio                                          fără pierderi (în standardele PCM și DSD) chiar și la                                            rezoluție înaltă (până la 32 biți / 384 kHz, cum ar fi fișierele FLAC HD , WAV HD, DSD și DXD).

Prezența procesorului de semnal digital 500Mips XMOS combinat cu convertorul DAC audio ESS Sabre 9018 K2m, permite CocktailAUDIO N15D să reproducă nativ fișiere DSD64 (2.8224MHz), DSD128 (5.6448MHz), DSD256 (11.2896MHz), DXD (24Bit) /352,8KHz), MQA (Master Quality Authenticated) și PCM până la frecvența de 32Bit / 384KHz, inclusiv fișiere WAV / FLAC de 24 biți / 192KHz.

În acest fel, aveți acces la o lume a muzicii fără limite, putând asculta muzică cu o calitate audio de până la 8 ori mai bună decât cea obținută din formatul tradițional de CD audio!
 

Audiție și timbru


Datorită integrării abile a convertorului Sabre 9018, premiat, CocktailAUDIO N15D are o muzicalitate marcată, bogată în detalii și dinamică.

Frecvență: PCM 384kHz / 32bit, DSD256 (11,2MHz), MQA, DXD 352,4kHz / 24bit
SNR: 127 dB
THD + N: <0,0004%

Soluțiile tehnice adoptate


Convertorul ES9018K2M SABER DAC este cel mai faimos și apreciat cip de conversie produs de ESS. Apreciat mult de audiofilii din întreaga lume, conferă sunetului un timbru plin de viață, grație unui interval dinamic (DNR), de până la 127 dB, într-un DAC pe 32 de biți pe 4 canale.

 


 

Sabre32-ESS9018.png
ESS-DAC1 (1).png
Interfața de control.png

Caracteristici operaționale

  • Convertor DAC SABER 9018K2M

  • Arhitectură DAC audio brevetată Hyperstream pe 32 de biți, capabilă să gestioneze fluxuri de date de până la 32 de biți, date PCM, MQA și DXD de până la 384 KHz prin I2S și DSD 2,8 MHz, 5,6 MHz și 11,2 MHz

  • Sistem brevetat Jitter Eliminator, numit Time Domain Jitter Eliminator

  • Acumulator de date pe 64 de biți și procesare pe 32 de biți: pentru procesarea semnalului fără distorsiuni

  • Funcții DSP integrate: control fără volum al clicului și control al sunetului, detecție zero programabilă, de-accent pentru eșantioane de 32 KHz, 44,1 KHz și 48 KHz

  • Control I2C, pentru acces direct la registrele interne ale DAC

  • Suportă semnale SPDIF, PCM (I2S, LJ 16-32-bit), MQA sau DSD

  • DNR 127dB cu THD + N -120dB

 

Câteva informații despre N15D


Importanța corectă a ceasului audio DAC


Sistemul patentat numit Time Domain Jitter Eliminator, adoptat în Cocktail AUDIO N15D, folosește un ceas de referință intern cu Jitter foarte scăzut pentru a conduce corect etapa digitală / analogică.


Convertorul de eșantionare asincronă (ASRC) analizează în mod constant datele de ceas primite și corectează fluxul de date la nivel algoritmic, pentru a asigura transmiterea perfectă a semnalului destinat etapei digitale / analogice, fără a fi nevoie să recurgă la faza- buclă blocată (PLL) care este utilizată în mod obișnuit într-un convertor analogic digital mai puțin valoros.
Delta-Sigma Modulation Noise: cum este rezolvat prin N15D


Alte convertoare delta sigma suferă de facilități enervante, datorită designului bazat pe supra-eșantionare și modelarea zgomotului.
CocktailAUDIO N15D, pe de altă parte, datorită utilizării convertorului ESS Sabre ES9018 și modulatorului brevetat HyperStream, elimină în mod eficient aceste facilități enervante.


Procesare pe 32 de biți: ce beneficii puteți obține?
Toate convertoarele tradiționale delta sigma includ un filtru digital de interpolare, pentru a converti datele PCM primite (cum ar fi un flux de 24 biți / 96 kHz) într-un flux de biți delta sigma.
Spre deosebire de vechile convertoare DAC pe 24 de biți, convertorul ESS Sabre utilizat de CocktailAUDIO N15D efectuează aceste operațiuni de tip DSP la o rezoluție de 32 biți, permițând niveluri de zgomot și distorsiuni semnificativ mai mici decât generația anterioară de 24- pic.

 

Screenshot 2020-11-30 14.36.20.png

CD Ripping & CD Reading (opțional)
MECANICA DE CITIRE A CD-urilor SLOT-IN

Prin achiziționarea separată și conectarea unui CD / DVD player / arzător de tip USB extern (cele de la modelele normale de computer sunt în regulă), Cocktail Audio N15D desface CD-urile audio rapid și precis, cu citire bit-pentru-bit pentru extragerea perfectă a datelor digitale conținute pe suportul optic.

Cocktail Audio N15D vă va cataloga colecția de CD-uri după album, artist, gen, an de producție, dispoziție, timp și va stoca toate aceste informații în baza de date muzicală N15D MusicDB.

CocktailAUDIO N15D adaugă automat toate metadatele albumului, cu titlurile pieselor, autorul, genul muzical și vă oferă alegerea copertei.

Cu Cocktail Audio N15D puteți asculta, de asemenea, direct un disc compact audio, de asemenea, în noul format CD MQA de înaltă rezoluție.

CocktailAudio N15D, utilizând un arzător USB DVD-RW (opțional), este, de asemenea, capabil să înregistreze Compact Disc Audio, permițându-vă să creați propriile compilații de melodii.

CD-RIPARE RAPIDĂ, CU METADATE ȘI COPIERE


Mecanică ultra-precisă de citire și scriere

Cocktail Audio N15D arde CD-urile audio rapid și precis, cu citire bit-by-bit pentru extragerea perfectă a datelor digitale conținute pe suportul optic. Cocktail Audio N15D vă va cataloga colecția de CD-uri după album, artist, gen, an de producție, dispoziție, timp și va stoca toate aceste informații în baza de date muzicală N15D MusicDB.
Metadatele și copertele sunt preluate direct de la serviciul profesional 

 

           Gracenote.

Opțiunile de codare oferite în timpul copierii sunt: ​​WAV, CAF, FLAC, ALAC, AIFF, MP3 sau OGG.

Puteți extrage pe deplin CD-urile audio sau puteți alege să extrageți doar piesele care vă interesează.

Fișierele muzicale stocate în sistemele CocktailAudio sunt fișiere absolut standard și sunt accesibile în mod liber și pot fi redate și de alte dispozitive de redare a muzicii capabile să citească aceleași formate audio.

Am dori să ne asigurăm că toate piesele dvs. de muzică sunt întotdeauna ușor de utilizat și accesibile și prin alte dispozitive și, din acest motiv, datele nu sunt niciodată criptate în vreun fel de CocktailAudio.

Gândiți-vă la inconvenientul pe care l-ați avea dacă s-ar folosi un sistem de criptare muzicală proprietar!

De fapt, în caz de nevoie, nu veți mai putea accesa prețioasele dvs. albume de pe un dispozitiv extern, iar acest lucru ar fi cu adevărat frustrant ...

Din păcate, există și produse care adoptă această metodă bizară de gestionare a datelor într-un mod proprietar, dar, în cazul nostru, fiți siguri: acest lucru nu se întâmplă cu sistemele CocktailAudio!

Gracenote.png
FORMATE.png

Mic, compact, dar extrem de versatil și puternic

N15D-black-rear_COCK.png

Ieșiri analogice RCA


CocktailAUDIO N15D are ieșiri RCA nebalansate.

Din meniul de configurare puteți seta ieșirile în două moduri de operare distincte:

Fix: în acest caz, nivelul semnalului de ieșire este fix
Variabil: în acest caz nivelul semnalului de ieșire este variabil

Dacă alegeți modul variabil, puteți regla convenabil nivelul de ieșire al CocktailAUDIO N15D direct din aplicația Novatron MusicX NEO.

CocktailAUDIO N15D este, prin urmare, transformat într-un preamplificator cu drepturi depline, cu precizia absolută de atenuare, care este tipică pentru convertorul Sabre ES9018 32Bit (practic imperceptibil, în performanță audio, de un control analogic al volumului).

uscite-rca-n15d.jpg

ESS, producătorul convertorului Sabre 9018, adoptat în două unități în CocktailAUDIO N15D, a demonstrat modul în care un control al volumului cu acces direct la calea internă de date a DAC se comportă exact ca un control analogic al volumului, până când ajunge la zgomotul de fundal generat de componente analogice.

Specificații tehnice ale ieșirilor analogice RCA N15D

Iesiri RCA dezechilibrate (maxim 4,5V rms)
Gama dinamică: 127 dB (4,5 V rms, stereo)
THD + N: <0,0004%
Ieșiri care pot fi setate de utilizator ca fixe sau variabile

uscite-digitali-n15d.jpg

Ieșiri digitale: 1 Toslink optic, 1 RCA coaxial. Acestea transmit semnale digitale native până la 24 biți / 192 KHz PCM.

Ieșiri digitale de înaltă rezoluție


N15D este, de asemenea, o sursă digitală perfectă pentru audiofili, deoarece vă permite să conectați convertoare DAC audio externe. N15D gestionează fluxurile audio PCM de până la 24 biți / 192Khz atât prin ieșirea digitală optică TosLink, cât și prin ieșirea digitală coaxială RCA de 75 Ohm.

Intrare digitală USB IN


CocktailAUDIO N15D poate funcționa și ca DAC EXTERN, prin intrarea USB AUDIO IN.

În acest mod de conectare, de exemplu, puteți conecta N15D la un computer extern și îl puteți folosi ca un convertor DAC capabil să reproducă orice format audio acceptat de N15D, cum ar fi PCM (până la 32 biți / 384kHz), DSD (până la DSD256 nativ) , DXD și MQA nativ.

ingresso-digitale-usb-n15d.jpg

Intrarea USB AUDIO acceptă semnale PCM de până la 32 biți / 384KHz, DSD64, DSD128, DSD256, MQA.

Sistem de răcire pasivă, fără ventilator, tăcere absolută
 

Descoperiți tăcerea absolută a noului CocktailAUDIO N15D! Fiecare posibilă sursă de perturbare a fost eliminată pentru a asigura cea mai bună experiență muzicală.

Noul Cocktail AUDIO N15D este un server de muzică de referință complet fără ventilatoare. Sistemul de răcire este total pasiv, pentru o liniște totală a componentelor interne.

Puteți asculta muzica dvs. în condiții optime, fără zgomot de fundal: dacă decideți să instalați și o unitate SSD, atunci optimizarea va fi cu adevărat perfectă.

Stocare pe NAS (Network Attached Storage) sau Shared Network Places

1369244185_979159.jpg

De asemenea, puteți instala arhiva muzicală CocktailAUDIO MusicDB pe o unitate de rețea partajată, cum ar fi un NAS sau un folder pe un computer conectat la rețeaua dvs. locală.

Conexiunea la rețea se poate face fie prin cablu Ethernet Gigabit, la viteză foarte mare (până la 1.000 Mbps), fie chiar printr-o conexiune Wi-Fi fără fir (în acest caz este necesar USB Dongle Wi-Fi opțional).

Avantajul adoptării unui NAS extern este acela de a avea o securitate mai mare pentru datele dvs., deoarece muzica va fi duplicată continuu, pe baza configurației NAS-ului ales (există unele cu disc dublu, altele cu 4 discuri, cu 8 discuri, la 16 și așa mai departe).

În cazul în care decideți să instalați MusicDB direct pe un NAS, CD-Ripping sau digitalizarea vinilurilor sau a surselor analogice și digitale va avea loc direct în arhiva externă.

Aceasta înseamnă că nu trebuie să instalați un hard disk USB intern sau extern: dacă aveți deja un NAS, atunci aveți deja tot ce aveți nevoie pentru a stoca muzică lichidă prin CocktailAudio N15 D!
 

Tot spațiul de care aveți nevoie pentru a vă stoca muzica!

N15D a fost creat pentru a vă oferi flexibilitate totală pentru stocarea colecțiilor dvs. de muzică. De fapt, nu există limitări ale capacității de stocare a hard diskului instalabil. În acest moment N15D este deja compatibil cu toate hard disk-urile SATA de până la 4 TB, 2,5 ", inclusiv noile discuri SSD (SSD - Solid State Disk).

Hard disk-uri și SSD-uri compatibile:

S-ATA 2,5 ″ mecanic până la 4 TB (notă: înălțime maximă 7 mm)
SSD S-ATA (Solid State Drive) până la 4 TB (notă: max 7 mm înălțime)

 

N15D-black-rear-right_COCK.png

Specificatii tehnice


OS                                          Linux încorporat personalizat


CPU și memorie                    Dual Core ARM Cortex A9, 1,0 Ghz
                                               Memorie principală (1 GByte, DDR2 1066Mhz)
                                               NAND Flash 8GByte


CD-Ripping                            Da (prin player / scriitor USB DVD-RW
                                               opțional)


CD-Drive                                Nu (optțional) Medii acceptate CD, CD-DA,

                                               CD-R, CD-RW, DVD-R / RW, CD MQA


CD metadate textuale          Gracenote (2 ani gratuit, reînnoire opțională                                                     cu 5 euro pe an)
                                               FreeDB gratuit


Copertele CD-urilor pentru metadate      Gracenote Bing Google Amazon                                                                        7Digital  Allcdcovers


Afișaj frontal                          Nu


Interfețe                                 Interfață web pentru Internet Explorer, Firefox,
                                               Chrome, Safari
                                               Aplicația MusicX NEO pentru dispozitive                                                           Android și iOS


Frecvențe și CODEC-uri      PCM până la 32 biți / 384 Khz
                                              DXD 24bit / 352,8Khz
                                              DSD 64 (2,8224 MHz)
                                              DSD 128 (5.6448Mhz)
                                              DSD 256 (11.2896Mhz)
                                              MQA

DAC                                      ESS ES9018K2M, Sabre³² DAC
                                              până la 32 de biți / 384 Khz


Oscilator                              TCXO


Ieșiri analogice                    RCA / LR nebalansat (Pre-Out)
                                             Gama dinamică: -120dB (maxim 4,5Vrms,                                                         stereo)
                                             THD + N: <0,0004%

                                             Volum fix / variabil (reglabil din meniu)


Ieșiri difuzoare (difuzoare)  Nu


Ieșiri pentru căști               Jack de 6,35 mm pe panoul frontal
                                            80mW + 80mW @ 1Khz,
                                            32ohm, 0,1% THD
                                            Nebalasat (Pre-Out)


Ieșiri digitale                       Toslink x 1: 24bit / 192Khz

                                            Coaxial x 1 (75 ohm RCA): 24bit / 192Khz
                                            Volum fix / variabil (ajustabil în funcție de                                                          aplicație)


Bluetooth                            Nu


Declanșator 12V                 Nu


Intrări analogice                 Nu


Phono IN                             Nu


Intrări digitale                     Nu

Intrare audio USB (USB DAC) Conector USB tip B.


Intrare USB Audio Class 2.0   Suport PCM 384Khz / 32Bit,

                                           DSD Native 256, MQA


Tuner DAB / DAB +           Nu


Tuner FM                           Nu


Conectivitate                     Port USB 3.0 (5V / 1A) x 2

                                           Port USB 2.0 (5V / 1A) x 1
                                           Giga Fast Ethernet LAN (10/100 / 1000Mbps)
                                           Opțional: Dongle USB WiFi 801.11b / g / n


Stocare acceptată            SSD (2,5 "SATA)

                                           Hard disk SATA de 2,5 "
                                           Hard disk SATA de 3,5 "
                                           Capacitate maximă: până la 8 TB


Sisteme de fișiere acceptate: NTFS sau Linux


Sistem RAID                      Nu


Redare MQA                     Da, nativ (deplin)


Codecuri și formate audio DSD (64/128/256) DFF / DSF
                                             MQA (inclusiv CD-uri MQA)
                                             PCM până la 32 biți / 384 Khz
                                             APE / CUE
                                             DXD, FLAC, WAV, ALAC, AIFF, AIF, AAC, M4A,                                                 MP3, WMA, Ogg, PCM, Playlist (M3U, PLS)


Protocoale de rețea           DLNA (UPnP) Server / Client / Media Renderer
                                             Shareplay (Airplay)
                                             Samba Server / Client
                                             Server FTP
                                             Server Web


Internet Radio și Podcast   Radio prin Internet cu Airable
                                             Podcast cu Airable


Funcția de înregistrare       Da (pentru Internet Radio)
                                             Frecvență 48/96 / 192Khz, 24 biți


Funcția de ardere a CD-urilor  Da, se înregistrează pe CD-R Compact Disc                                              Audio cu burner  USB DVD-RW (opțional)


Redare în flux de pe NAS  Da, până la PCM 32bit / 384kHz și DSD256                                                     (11.2896Mhz)


Roon Ready                         Da


Servicii de muzică online    Spotify Connect
                                              TIDAL (de asemenea, TIDAL HIFI și TIDAL                                                        MASTER MQA)
                                              Deezer
                                              Qobuz (De asemenea, Qobuz Studio până la                                                    24 biți / 192 kHz)
                                              Napster
                                              HighresAudio
                                              Amazon Music


Disipare                                Complet pasiv


Niciun ventilator                   Liniște absolută


Alimentare                             Transformator SMPS integrat
                                               AC220V-240V, 50 / 60Hz


Dimensiuni și greutate         Carcasă: integral din aluminiu, grosime                                                             frontală de 8 mm.


Prelucrarea cu sisteme CNC


Dimensiuni:                            18x18x4,5 cm (LxLxH) fără picioare


Greutate:                                1,5 Kg
 

bottom of page