top of page
Caută

CE-AI SPUNE DE UN COCKTAIL ? AUDIO !

Cocktail Audio aduce împreună tehnologia IT de ultimă generație și viitoare și o calitate a sunetului premium, inclusiv caracteristici incredibile ale playerelor audio digitale de înaltă rezoluție de clasă mondială.Cocktail Audio este cel mai premiat brand de players din întreaga lume în domeniul serverelor de muzică și al streamerului de rețea.



Cocktail Audio oferă pe piață linii de produse bine clasificate; Un server de muzică digital pur cu funcție de bază de date muzicale, Player & DAC, player de muzică All-In-One și USB DAC, care au diverse funcții precum CD Ripper, Network Streamer, Digital Recorder și pot suporta fișiere DSD native, MQA și muzică majoră servicii de flux și multe altele. Produsele Cocktail Audio înlocuiesc nevoia de computer, deoarece sunt capabile să redea rapid toate formatele relevante și să iasă din calea lor și să facă toate acestea mai elegant cu o calitate superioară a sunetului.





Cocktail Audio își va păstra cu siguranță cele mai bune eforturi pentru a oferi produse inovatoare cu prețuri accesibile pe piețe în mod continuu!!

49 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page