top of page
servizi-cocktail-audio-x14.png

Cocktail Audio X50PRO
 Digital Music Serverul cel mai performant din lume 


Cocktail Audio X50Pro este sursa digitală pură pe care audiofilii și-au dorit-o dintotdeauna, permițându-vă să gestionați confortabil o cantitate uriașă de colecții de muzică digitală de înaltă rezoluție și să vă conectați propriile DAC-uri externe și amplificatoare pentru a putea reda muzică de o calitate excelentă. .

X50Pro este serverul de muzică multifuncțional de referință cu Media Player, CD Ripper, Network Streamer, Music Recorder și multe altele, special conceput pentru iubitorii de muzică care doresc să obțină cele mai bune performanțe din sistemul lor Hi-End.

Deoarece X50Pro este echipat cu un oscilator cu zgomot de fază ultra-redus, CCHD-575 al Crystek Corporation, o secțiune SMPS ecranată cu capac din aluminiu și circuite extrem de specializate proiectate de echipa internă de cercetare și dezvoltare, X50Pro garantează o calitate remarcabilă audio cu Jitter și perturbări electromagnetice minimizate la niveluri absolut neglijabile.

Echipat cu procesor Quad Core ARM Cortex A9, un puternic microcontroler suplimentar XMOS, un șasiu elegant din aluminiu cu șlefuire din sticlă realizat cu mașini CNC de precizie și caracteristici software versatile dezvoltate de echipa internă de cercetare și dezvoltare, X50Pro reprezintă cel mai complet player și server de muzică lichidă pură pentru audiofili din întreaga lume.

Caracteristici hardware și tehnice

 

 • Echipat cu un procesor de înaltă performanță Quad Core ARM Cortex A9 care funcționează la 1.0Ghz

 • Microcontroler XMOS 32bit / 500MIPS 8 core

 • Calitatea sunetului de referință datorită combinației unui oscilator cu zgomot de fază foarte scăzut, CCHD-575 al Crystek Corporation și SMPS complet ecranat cu capac din aluminiu pentru a minimiza zgomotul electric și datorită capacității de proiectare a circuitului acumulată de-a lungul deceniilor de experiență

 • RAM principală 1 GByte DDR-1066 și memorie flash de 8 GByte Nand

 • Mecanica de citire bazată pe unitatea de disc optic de mare viteză pentru o copiere precisă, rapidă și fiabilă a CD-urilor. Abilități de ardere

 • Citirea și redarea directă a discurilor compacte și a noilor discuri MQA

 • Ecran LCD color TFT de 7 inch (1024 x 600 pixeli) pentru o interfață grafică intuitivă

 • Tuner DAB + / FM integrat

 • Ieșire USB Audio Class 2.0 pentru conectarea la un convertor USB digital-analog (DAC)

 • 3 ieșiri digitale I²S (două ieșiri HDMI și o ieșire RJ45) pentru a suporta DSD nativ, inclusiv 24Bit / 192Khz, și două ieșiri HDMI I²S pentru a spori compatibilitatea cu alte mărci de dispozitive DAC

 • Giga Fast Ethernet integrat (10/100 / 1000Mbps)

 • Suportă până la 8 TB (Tera Bytes) de stocare ca hard disk sau SSD de 3,5 "/ 2,5"

 • Folosind funcția de sistem RAID, este posibilă o configurație totală de stocare de 16 TB

 • Carcasă din aluminiu robust și frumos, cu luciu, fabricat de o mașină CNC de precizie

 • Conector HDMI Out pentru a utiliza un ecran mai mare, cum ar fi televizorul ca ecran GUI sau semnal de ieșire audio

 • Funcționalitate și utilizare versatile a software-ului integrat

 • Suportă diverse formate de fișiere precum MQA, DSD (64/128/256), PCM 32Bit / 384Khz, DXD (24Bit / 352.8Khz), inclusiv 24Bit / 192Khz WAV / FLAC și o gamă completă de formate de fișiere audio

 • Ripping CD cu metadate CD profesionale și coperte de albume furnizate de Gracenote

 • Funcție convenabilă a bazei de date muzicale

 • Încărcați colecțiile dvs. de vinil și casetă, radio DAB + / FM, Internet Radio la X50Pro MusicDB prin funcția de înregistrare cu o rată de eșantionare de înaltă rezoluție de 192 KHz

 • Diverse protocoale de rețea acceptate Server / Client / Media Renderer UPnP (DLNA), Server / Client Samba, Server FTP, Server Web etc.

 • Principalele servicii de streaming muzical (TIDAL, TIDAL MQA, Deezer, Qobuz, Napster, Spotify Connect, HighresAudio și Internet Radio (Airable) disponibile

 • Aplicație de telecomandă personalizată, NOVATRON MusicX NEO pentru iOS și Android

 • WebInterface (WebUI) personalizat pentru controlul și gestionarea de la distanță a MusicDB de pe PC

 •  „Roon Ready”, care este celebrul Music Player pentru iubitorii de muzică


Ce este CocktailAUDIO X50PRO

Cocktail Audio X50Pro este flagship-ul Novatron's Music Servers, un lider mondial în proiectarea serverelor de muzică dedicate ascultării muzicii lichide.

Pentru toți pasionații de audiofili care caută o sursă audio definitivă, cu funcționalitate avansată a serverului de muzică, noul nostru produs din gama Reference, CocktailAUDIO X50Pro, reprezintă stadiul tehnicii pentru cei care doresc să obțină performanțe audio maxime.

Adoptarea de soluții de proiectare fără compromisuri, cum ar fi prezența unei surse de alimentare foarte protejate de interferențele electromagnetice și RFI, utilizarea oscilatoarelor de foarte mare precizie și a zgomotului foarte redus, destinate respectiv componentei IT și secțiunii de ieșire digitală, fac din X50Pro o referință absolută Pure Digital Music Server.

Un set foarte bogat de conexiuni digitale face ușoară și imediată conectarea tuturor convertoarelor și componentelor digitale ale sistemului dvs. Hi-Fi la Cocktail Audio X50Pro, care devine, prin urmare, elementul central al sistemului dvs., un adevărat sistem de gestionare a muzicii centralizat. 360 °.

Vocația High-End a Cocktail Audio X50Pro, ceea ce îl face un dispozitiv de clasă Reference, este sistemul său avansat de procesare și gestionare a fluxurilor audio, care pot fi reproduse în modul nativ, chiar și la rezoluție înaltă, cu performanțe maxime. posibil, indiferent dacă este vorba de codificări PCM, MQA și DSD.

X50Pro este o mașină extrem de versatilă, care vă permite să conectați convertorul DAC extern Hi-End folosind una dintre numeroasele ieșiri digitale de înaltă precizie:

I²S (două ieșiri HDMI și o ieșire RJ45), inclusiv 32Bit / 384Khz și DSD256 (nativ)
Optică Toslink (până la 24 biți / 192 KHz)
RCA coaxial (75 Ohm) (până la 32 de biți / 384KHz)
XLR AES / EBU (110 Ohm) (până la 32 biți / 384KHz)
Clasa audio USB 2.0 (până la 32 biți / 384 KHz și DSD256 nativ)

Prin ieșirile digitale este posibil să transportați semnale audio digitale până la rezoluția maximă de 32 biți / 384 Khz, prin urmare, fără nicio limită a adâncimii de biți sau a frecvenței de eșantionare.

Prin portul USB Audio Class 2.0, este posibil să conectați un convertor DAC și să reproduceți codarea DSD în mod nativ, precum și MQA (Master Quality Authenticated) și PCM.

X50Pro_Silver_FrontR_18cut.png

Audio de înaltă rezoluție 32Bit / 384kHz - DSD256 - MQA - DXD
Citirea nativă a formatelor DSD, MQA, PCM și DXD


X50PRO este capabil să citească și să reproducă, cu citire directă sau streaming prin rețea, toate principalele formate audio fără pierderi (în standardele PCM și DSD) chiar și la rezoluție înaltă (până la 32 biți / 384 kHz, cum ar fi fișierele FLAC HD , WAV HD, DSD și DXD).

CocktailAUDIO X50PRO poate reda nativ fișiere DSD64 (2.8224MHz), DSD128 (5.6448MHz), DSD256 (11.2896MHz), DXD (24Bit / 352.8KHz), MQA (Master Quality Authenticated) și fișiere PCM până la frecvența de 32Bit / 384KHz, inclusiv fișiere WAV / FLAC pe 24 biți / 192KHz.

În acest fel, aveți acces la o lume a muzicii fără limite, putând asculta muzică cu o calitate audio de până la 8 ori mai bună decât cea obținută din formatul tradițional de CD audio!

Formatele DSD64, DSD128, DSD256 sunt acceptate prin conversia hardware de la DSD la I²S (disponibilă atât pentru conexiunea RJ-45, cât și pentru conexiunea HDMI) și de la DSD la USB AUDIO Clasa 2.0
Suport pentru formate Hi-res 32bit / 384Khz WAV, FLAC
Suport MQA (fișiere, Tidal MQA, Compact Disc MQA)
Support Suport pentru format audio de înaltă rezoluție
Gestionarea completă a codecurilor audio PCM, MQA, DXD și DSD
Cu CocktailAUDIO X50PRO puteți citi toate formatele audio standard majore, inclusiv:

FDF și DSS
APE / CUE
WAV, WAV HD
FLAC, FLAC HD
DXD
MQA (Master Quality Authenticated)
MKA
MP3
ALAC
M4A
AIFF și AIF
WMA
AAC
OGG Vorbis
Liste de redare (cum ar fi PLS și M3U)

 

Screenshot 2020-11-30 14.36.20.png
cocktail-audio-superdrive-high-precision

 

CD-RIPARE RAPIDĂ, CU METADATE ȘI COPIERE

 

Noul mecanism de citire de înaltă precizie

efectuează o extracție perfectă a bielor de

piese CD audio, pentru a garanta cea mai

completă fidelitate a rezultatului. Nu este

nevoie să utilizați niciun software pe computer,

deoarece CocktailAUDIO X50PRO este

capabil să efectueze operația de copiere a

CD-urilor într-un mod și mai precis, mai

simplu și mai rapid.

Puteți stoca întreaga bibliotecă de muzică Compact Disc în CocktailAUDIO X50PRO.

CocktailAUDIO X50PRO adaugă automat toate metadatele albumului, cu titlurile pieselor, autorul, genul muzical și vă oferă alegerea copertei.

Cu Cocktail Audio X50PRO puteți asculta, de asemenea, direct un disc audio compact, de asemenea, în noul format CD MQA de înaltă rezoluție.

În timp ce citiți un disc, tehnologia Silent Play controlează automat viteza de citire pentru o reducere optimă a zgomotului.

Acest mecanism special montat în CocktailAudio X50PRO este, de asemenea, capabil să ardă discuri compacte audio, permițându-vă să creați propriile compilații de melodii.
Datorită tehnologiei Active OPC (Running OPC) „Optimum Power Controller”, este asigurată o ardere mai fiabilă.

Active OPC monitorizează continuu nivelul semnalului în timpul înregistrării și reglează laserul pentru a compensa intensitatea fasciculului în cazul unui disc care nu este perfect curat, asigurând astfel un flux constant al semnalului.

CD-RIPARE RAPIDĂ, CU METADATE ȘI COPIERE

Mecanică ultra-precisă de citire și scriere

cocktail-audio-x50pro-cd-ripping.png

Cocktail Audio X50PRO extrage CD-urile audio rapid și precis, cu citire bit-by-bit pentru extragerea perfectă a datelor digitale conținute pe suportul optic. Cocktail Audio X50PRO vă va cataloga colecția de CD-uri după album, artist, gen muzical, an de producție, dispoziție, timp și va stoca toate aceste informații în baza de date muzicală X50PRO MusicDB.

Metadatele și copertele sunt preluate direct de la serviciul profesional 

 

            Gracenote.

Opțiunile de codare oferite în timpul copierii sunt: ​​WAV, CAF, FLAC, ALAC, AIFF, MP3 sau OGG.

Puteți extrage pe deplin CD-urile audio sau puteți alege să extrageți doar piesele care vă interesează.

Fișierele muzicale stocate în sistemele CocktailAudio sunt fișiere absolut standard și sunt accesibile în mod liber și pot fi redate și de alte dispozitive de redare a muzicii capabile să citească aceleași formate audio.

Am dori să ne asigurăm că toate piesele dvs. de muzică sunt întotdeauna ușor de utilizat și accesibile și prin alte dispozitive și, din acest motiv, datele nu sunt niciodată criptate în vreun fel de CocktailAudio.

Gândiți-vă la inconvenientul pe care l-ați avea dacă s-ar folosi un sistem de criptare muzicală proprietar!

De fapt, în caz de nevoie, nu veți mai putea accesa prețioasele dvs. albume de pe un dispozitiv extern, iar acest lucru ar fi cu adevărat frustrant ...

Din păcate, există și produse care adoptă această metodă bizară de gestionare a datelor într-un mod proprietar, dar, în cazul nostru, fiți siguri: acest lucru nu se întâmplă cu sistemele CocktailAudio!
 

FORMATE.png
Gracenote.png

 

Ieșiri digitale de înaltă rezoluție

 

X50Pro este o sursă digitală pură, perfectă pentru audiofili, deoarece vă permite să conectați convertoare audio DAC externe. X50Pro gestionează fluxuri audio de până la 24 biți / 192Khz atât prin ieșirea digitală optică TosLink, cât și prin ieșirea digitală coaxială RCA de 75 Ohm și prin ieșirea digitală AES / EBU XLR 110 Ohm.

Adoptarea unor măsuri specifice specifice pe calea semnalului digital permite CocktailAUDIO X50Pro să comunice cu convertoare externe cu o precizie foarte mare: veți realiza cât de bine poate suna convertorul analogic digital (DAC)! Totul datorită calității absolute a ieșirilor digitale ale X50Pro și a ceasurilor interne de înaltă precizie, care îl fac un transport digital de referință absolută.

În plus, pentru cei mai pretențioși, este disponibilă nu doar conexiunea USB asincronă avansată Clasa Audio 2.0, ci și trei (3) porturi digitale I²S (două de tip HDMI, cu pinout distinct și unul cu format RJ45), prin care puteți redați fișiere chiar și la rezoluție înaltă, inclusiv 32Bit / 384Khz, precum și posibilitatea de a trimite DSD, codificare MQA.

NOTĂ PENTRU DAC-urile externe USB și I²S: convertorul DAC extern trebuie să fie activat pentru redarea DSD nativă (pentru DSD256) sau DoP (până la DSD128) pentru gestionarea fluxurilor DSD, iar pentru fluxul MQA trebuie să aibă o predispoziție corespunzătoare cu Certificare MQA). Cele două ieșiri digitale I²S (pe RJ45 și HDMI) sunt cea mai avansată soluție pentru conexiunea digitală a convertoarelor D / A externe și gestionează fluxurile audio PCM până la 24 biți / 192kHz, DSD până la DSD256 nativ și MQA.

X50PRO-uscite-audio-digitali.png

Ieșiri digitale: 1 AES / EBU XLR, 1 Toslink optic, 1 RCA coaxial. Acestea transmit semnale digitale native până la 24 biți / 192 KHz PCM

X50Pro-USB-Audio-Class-2.jpg

Ieșire digitală USB Clasa 2.0. Transmite semnale digitale native până la 32 biți / 384 KHz PCM, MQA și DSD către DAC-uri USB asincrone.

X50Pro-I2S.jpg

Ieșiri digitale I²S (2 ieșiri HDMI și 1 ieșire RJ45) Transmite semnale digitale native de până la 32Bit / 384KhzPCM, MQA și DSD256 nativ către DAC-uri.

X50D-uscita-word-clock.png

Ieșiri Word Clock BNC: trimite semnalul de timp al ceasului intern către dispozitive externe de până la 24 biți / 192KHz

Word Clock ieșire BNC

Prin acest conector Word Clock Out, X50PRO va trimite semnalul ratei de eșantionare a fișierului redat către un dispozitiv extern care acceptă o intrare de ceas.
 

Intrări digitale Toslink, RCA coaxială

Cu X50PRO vă puteți conecta dispozitivele de redare digitală externe și le puteți digitiza pe hard disk sau pendrive.

De exemplu, MiniDISC, DAT, Mecanică CD, DVD, pot fi conectate și înregistrate cu cea mai mare simplitate.

Aveți trei intrări digitale distincte, toate la rezoluție înaltă:

Toslink optic
RCA coaxial 75 Ohm

În toate cazurile, semnalul de intrare digital acceptat de CocktailAUDIO X50PRO este de până la 24 biți / 192KHz.

Recunoașterea semnalului, a frecvenței native și a adâncimii de biți are loc complet automat: X50PRO se configurează singur, fără a fi nevoie de nicio intervenție manuală.

X50D-ingressi-audio-digitali.png

Intrări digitale: 1 Toslink optic, 1 RCA coaxial. Acceptă semnale digitale native de până la 24 biți / 192 KHz pentru înregistrarea de calitate Studio Master.

auto-cutting (1).jpg
x45-registrazione-analogica (1).jpg

Sistem de răcire pasivă, fără ventilator, în liniște absolută


Descoperiți tăcerea absolută a noului CocktailAUDIO X50 PRO! Fiecare posibilă sursă de perturbare a fost eliminată pentru a asigura cea mai bună experiență muzicală.

Noul Cocktail AUDIO X50 PRO este un server de muzică de referință complet fără  ventilatoare. Sistemul de răcire este total pasiv, pentru o liniște totală a componentelor interne.

Puteți asculta muzica dvs. în condiții optime, fără zgomot de fundal: dacă decideți să instalați și o unitate SSD (SSD), atunci optimizarea va fi cu adevărat perfectă.

X50Pro_Black_Front_8cut.png

Stocare pe NAS (Network Attached Storage) sau Shared Network Places

Tot spațiul de care aveți nevoie pentru a vă stoca muzica!

1369244185_979159.jpg

X50PRO a fost creat pentru a vă oferi flexibilitate totală pentru stocarea colecțiilor dvs. de muzică. De fapt, nu există limitări ale capacității de stocare a hard diskurilor instalabile. În acest moment X50PRO este deja compatibil cu toate hard disk-urile SATA de până la 8TB, 3,5 "și 2,5", inclusiv noile discuri SSD (SSD - Solid State Disk) și acceptă instalarea a două (2) ) Discuri SATA interne (precum și orice discuri USB 3.0 externe și resurse de rețea partajate, cum ar fi NAS).

CocktailAUDIO X50PRO este echipat cu două compartimente pentru hard disk, pentru configurații RAID care vă păstrează datele în siguranță.

Există 4 moduri de configurare a discului:

JBOD
MARE
Raid 0
Raid 1

toate pot fi setate direct din interfața cu utilizatorul (nu este nevoie să deschideți dispozitivul pentru a modifica setarea RAID).

Hard disk-uri și SSD-uri compatibile:

S-ATA 3,5 ″ mecanic până la 8 TB
S-ATA 2,5 ″ mecanic până la 8 TB
SSD S-ATA (Solid State Drive) de până la 8 TB

 

hardi-disk-cocktail-audio-300x187 (1).pn

De asemenea, puteți instala arhiva muzicală CocktailAUDIO MusicDB pe o unitate de rețea partajată, cum ar fi un NAS sau un folder pe un computer conectat la rețeaua dvs. locală.

Conexiunea la rețea se poate face fie prin cablu Ethernet Gigabit, la viteză foarte mare (până la 1.000 Mbps), fie chiar printr-o conexiune Wi-Fi fără fir (în acest caz este necesar USB Dongle Wi-Fi opțional).

Avantajul adoptării unui NAS extern este acela de a avea o securitate mai mare pentru datele dvs., deoarece muzica va fi duplicată continuu, pe baza configurației NAS-ului ales (există unele cu disc dublu, altele cu 4 discuri, cu 8 discuri, la 16 și așa mai departe).

În cazul în care decideți să instalați MusicDB direct pe un NAS, CD-Ripping sau digitalizarea vinilurilor sau a surselor analogice și digitale va avea loc direct în arhiva externă.

Aceasta înseamnă că nu trebuie să instalați un hard disk USB intern sau extern: dacă aveți deja un NAS, atunci aveți deja tot ce aveți nevoie pentru a stoca muzică lichidă prin CocktailAudio X45PRO!
 

Simplu și imediat de configurat
Sunteți gata în doar 5 minute.


Configurarea CocktailAudio X50PRO este cu adevărat simplă și intuitivă datorită unui ecran LCD color de 7 ″ TFT. Rezoluția ecranului este foarte mare (1024 × 600 pixeli cu 65.536 culori) și este lizibilă perfect chiar și de la distanță.

Interacțiunea cu noua interfață grafică este cu adevărat plăcută și imediată, de asemenea datorită culorilor vii și a contrastului optim.

Pictogramele sunt ușor de înțeles și fac interfața cu utilizatorul X50PRO ușor de utilizat. Toate elementele afișate pe ecran, atât textual, cât și grafic, inclusiv coperțile albumelor, sunt proiectate la rezoluție înaltă, cu o gamă completă de culori.

Printr-o funcție foarte plăcută, puteți afișa și pe afișajul X50PRO (sau pe un ecran extern, prin conexiune HDMI) un carusel de imagini și fotografii la alegere.

 

 

 

 

Pe panoul din spate al X50PRO există și o ieșire video HDMI pentru conectarea la un afișaj extern.

În acest fel, puteți gestiona CocktailAudio X50PRO după cum doriți:

 • Cu interfața grafică nativă afișată pe afișajul TFT integrat de 7 "

 • Cu interfața WEB (WebGUI) vizibilă pe un PC (Windows, MacOS, Linux) sau pe un smartphone sau tabletă iOS sau Android

 • Cu aplicația dedicată Novatron Music-X compatibilă cu sistemele iOS sau Android

 • Prin telecomanda furnizată

 • Prin comenzile de pe panoul frontal al CocktailAudio

Aceasta înseamnă că, spre deosebire de alte dispozitive similare, cu CocktailAudio X50PRO, nu sunteți obligat să cumpărați alte dispozitive pentru control!

NU ești obligat să cumperi și tu o tabletă ... Ești imediat operațional, iar banii pe care îi economisești pot fi investiți pentru a cumpăra CD-uri și viniluri!

Specificatii tehnice


OS                                           Linux încorporat personalizat


CPU și memorie                     Quad Core ARM Cortex A9, 1,0 Ghz

                                                Memorie principală (1 GByte, DDR2 1066Mhz)
                                                NAND Flash 8GByte


CD-Ripping                            Da


CD-Drive                               Da Medii acceptate CD, CD-DA, CD-R, CD-RW,                                                 DVD-R / RW, CD MQA


CD metadate textuale            Gracenote (2 ani gratuit, reînnoire opțională cu 5                                                   euro pe an)
                                               FreeDB gratuit


Copertele de metadate CD    Gracenote Bing Google Amazon 7Digital                                                              Allcdcovers


Afișaj frontal                         LCD TFT Full Color de 7 inch (1024 X 600                                                          pixeli)


Interfețe                                Telecomandă, Butoane și Jog
                                              Interfață utilizator pe ecran LCD de 7 "
                                              Interfață web pentru Internet Explorer, FireFox,
                                              Chrome, Safari
                                              Aplicația MusicX NEO pentru dispozitive                                                            Android și iOS


Frecvențe și CODEC-uri     PCM până la 32 de biți / 384 Khz
                                             DXD 24bit / 352,8Khz
                                             DSD64 (2.8224Mhz)
                                             DSD128 (5.6448Mhz)
                                             DSD256 (11.2896Mhz)
                                             MQA


DAC                                     Nu


Oscilator                               Oscilator cu zgomot de fază ultra-redus
                                              CCHD-575 de la Crystek Corporation


Ieșiri analogice                     Nu


Ieșiri difuzoare (difuzoare)  Nu


Ieșiri pentru căști                 Nu


Ieșiri digitale                        Toslink x 1: 24bit / 192Khz
                                             Coaxial x 2 (RCA de 75 ohmi): 24bit / 192Khz
                                             AES / EBU XLR 110 ohm x 1: 24bit / 192Khz


Volum fix / variabil (reglabil din meniu)


USB Audio Out x 1: USB Audio Class 2.0
I²S HDMI x 1: 24bit / 192Khz, DSD256 nativ, MQA
I²S RJ45 x 1: 24bit / 192Khz, DSD256 nativ, MQA
Word Clock Out: până la 24 biți / 192Khz


Bluetooth                             Nu


Declanșator 12V                  Da (Max 200mA, 12V Trigger Out)


Intrări analogice                   Nu


Phono IN                              Nu


Intrări digitale                      Toslink x 1: 24bit / 192Khz
                                             Coaxial x 1 (75ohm RCA): 24bit / 192Khz


Intrare audio USB(USB DAC)   Nu


Tuner DAB / DAB +           DAB / DAB +, gama de frecvențe Full Band III                                                   (174 ~ 240Mhz), audio MP2 de la 32 la 384Kbps,                                                 AAC + (HE AAC v2 fidel ETSI TS 102 653)


Tuner FM                             Radio FM RDS (FM 87,5 ~ 108Mhz)


Impedanță antenă FM: 75ohm nebalansat


Conectivitate                        Port USB 3.0 (5V / 1A) x 2
                                             Port USB 2.0 (5V / 1A) x 1
                                            Giga Fast Ethernet LAN (10/100 / 1000Mbps)
                                             Iesire HDMI pentru afisaj extern
                                            Opțional: Dongle USB WiFi 801.11b / g / n


Stocare acceptată                Compartiment dublu pentru hard disk-uri interne
                                            SSD (2,5 "SATA)
                                            Hard disk SATA de 2,5 "
                                            Hard disk SATA de 3,5 "
                                            Capacitate maximă: până la 8 TB fiecare


Sisteme de fișiere acceptate: NTFS sau Linux


Sistem RAID                       da
                                             MARE
                                             JBOD
                                             RAID 0
                                             RAID 1


Redare MQA                       Da, nativ (deplin)


Codecuri și formate audio  DSD (64/128/256) DFF / DSF
                                           MQA (inclusiv CD-uri MQA)
                                           PCM până la 32 de biți / 384 Khz
                                           APE / CUE
                                           DXD, FLAC, WAV, ALAC, AIFF, AIF, AAC,                                                       M4A, MP3, WMA, Ogg, PCM, Playlist (M3U, PLS)

 

Protocoale de rețea             DLNA (UPnP) Server / Client / Media Renderer


Shareplay (Airplay)            Samba Server / Client
                                            Server FTP
                                            Server Web


Internet Radio și Podcast    Radio prin Internet cu Airable
                                            Podcast cu Airable


Funcția de înregistrare        Da (pentru Internet Radio, Radio FM, DAB +)
                                            Frecvență 48/96 / 192Khz, 24 biți


Funcția de ardere a CD-urilor    Da, se înregistrează pe CD-R Compact Disc                                                 Audio


Redare în flux de pe NAS          Da, până la PCM 32bit / 384kHz și DSD256                                                (11.2896Mhz)


Roon Ready                        Da


Servicii de muzică online   Spotify Connect
                                            TIDAL (de asemenea, TIDAL HIFI și TIDAL                                                      MASTER MQA)

                                            Deezer
                                            Qobuz (De asemenea, Qobuz Studio până la 24 biți                                               / 192 kHz)
                                            Napster
                                            HighresAudio
                                            Amazon Music


Disipare                              Complet pasiv


Niciun ventilator                Liniște absolută

Alementare                        Transformator SMPS pentru secțiunea digitală                                                       complet protejat cu un capac special din aliaj                                                       metalic la standarde militare
                                           AC220V-240V, 50 / 60Hz


Dimensiuni și greutate       Carcasă din aluminiu cu față de 12 mm,
                                           inclusiv butoane (Encoder optic de înaltă calitate
                                           produs de Grayhill).


Prelucrare cu sisteme CNC.           Capac și lateral
                                                        în aluminiu.


Dimensiuni: 44x32,9x13 cm (LxLxH) cu picioare


Greutate: 13 Kg
 

X50Pro_Black_FrontL_8cut.png
bottom of page