top of page
servizi-cocktail-audio-x14.png

Cocktail Audio N25
Player de rețea avansat și DAC audio cu suport nativ DSD, MQA, Multiroom


Cocktail Audio N25 este cel mai avansat player audio din rețea din lume, cu un cip Sabre32 9018 Reference DAC și un procesor ARM Cortex A9 Dual Core de înaltă performanță, care rulează la 1,0 Ghz. A fost conceput pentru a satisface toate cerințele redării muzicii digitale, ținând pasul cu lumea digitală de astăzi. N25 se bazează pe tehnologii cocktail-audio testate în timp, precum designul propriu al circuitelor hardware și software-ul personalizat versatil, dezvoltat de o echipă internă de cercetare și dezvoltare, pentru a obține cele mai bune performanțe audio și ușurința utilizării în toate funcții.

Oferă redare de înaltă calitate din memoriile USB locale, surse de rețea acasă, cum ar fi NAS, servicii de streaming online, radio pe internet, radio DAB + / FM, Bluetooth aptX HD, Spotify Connect, Tidal, Qobuz, Amazon Music, Airplay pentru dispozitive iOS și multe, mult mai multe.

În plus față de recepția standard Bluetooth, N25 oferă opțional și transmisie Bluetooth, permițând redarea muzicii de pe N25 prin căști sau difuzoare Bluetooth.

De asemenea, acceptă redarea nativă a unei mari varietăți de formate audio, inclusiv DSD, MQA, DXD, HD FLAC, HD WAV, CAF, ALAC, AIFF, APE / CUE, M4A și multe altele.

În plus, pentru utilizare ca sistem muzical complet și confortabil în toată casa, N25 oferă nu numai o funcție avansată Multiroom (Group Play), dezvoltată cu atenție de echipa cocktailAudio de-a lungul anilor de studiu, ci și o intrare HDMI ARC pentru conexiune cu televizoare.

În cele din urmă, atunci când este combinat cu accesorii opționale, este posibilă extinderea caracteristicilor sale, cum ar fi serverul de muzică, transmițătorul aptX HD Bluetooth și multe altele.

 

 Ce este Cocktail AUDIO N25


Cocktail Audio N25 este cel mai avansat streamer de rețea care poate funcționa și ca DAC audio USB.

Născut din deceniile de experiență ale lui Novatron, lider mondial în proiectarea de servere de muzică și playere de rețea, concepute pentru a asculta muzică lichidă la rezoluție înaltă și foarte înaltă.

N25 este o sursă audio completă, ideală pentru a face practică și imediată ascultarea muzicii lichide în toate formele sale.

Cocktail Audio N25 este echipat cu un sistem sofisticat de conversie digitală / analogică integrat cu calități muzicale și audiofile remarcabile, centrat pe un convertor D / A ESS Sabre 9018K2M pe 32 de biți.

Suportul pentru codificări și formate audio este foarte complet și mereu actualizat, permițând reproducerea PCM, MQA și DSD, toate redate cu performanțe maxime posibile și într-un mod nativ.

Dacă doriți să utilizați un convertor extern, N25 poate funcționa și ca cititor digital și vă oferă următoarele conexiuni digitale:

Optică Toslink (până la 24 biți / 192 KHz)
RCA coaxial (75 Ohm) (până la 24 biți / 384KHz)
Iesire USB AUDIO (pana la 32bit / 384KHz, DSD256 si MQA)

N25_CA_Black_left.png

                                Precizie pe 32 de biți, reproduce nativ formatele DSD,                                          MQA, PCM și DXD
                                N25 este capabil să citească și să reproducă, cu citire                                            directă sau streaming prin rețea, toate principalele formate                                    audio fără pierderi (în standardele PCM, DSD și MQA) chiar și la rezoluție înaltă (până la 32 de biți / 384kHz, cum ar fi fișierele FLAC HD, WAV HD, DSD și DXD).

Prezența procesorului de semnal digital 500Mips XMOS combinat cu convertorul DAC Audio ESS Sabre 9018 K2m, permite CocktailAUDIO N25 să reproducă nativ fișiere DSD64 (2.8224MHz), DSD128 (5.6448MHz), DSD256 (11.2896MHz), DXD (24Bit) /352,8KHz), MQA (Master Quality Authenticated) și PCM până la frecvența 32Bit / 384KHz, inclusiv fișiere WAV / FLAC de 24 biți / 192KHz.

În acest fel, aveți acces la o lume a muzicii fără limite, putând asculta muzică cu o calitate audio de până la 8 ori mai bună decât cea obținută din formatul tradițional de CD audio!


Audiție și timbru


Convertorul Sabre 9018, implementat într-un mod excelent, permite CocktailAUDIO N25 să ofere o muzicalitate marcată bogată în detalii și dinamică.

Frecvență: PCM 384kHz / 32bit, DSD256 (11,2MHz), MQA, DXD 352,4kHz / 24bit
SNR: 127 dB
THD + N: <0,0003%

Soluțiile tehnice adoptate

Convertorul ES9018K2M SABER DAC este cel mai faimos și apreciat cip de conversie produs de ESS. Apreciat mult de audiofilii din întreaga lume, conferă sunetului un timbru plin de viață, grație unui interval dinamic (DNR), de până la 127 dB, într-un DAC pe 32 de biți pe 4 canale.

Sabre32-ESS9018.png
ESS-DAC1 (1).png
Interfața de control.png

Caracteristici operaționale
Convertor DAC SABER 9018K2M


Arhitectură audio DAC patentată Hyperstream pe 32 de biți, capabilă să gestioneze fluxuri de date de până la 32 de biți, date PCM, MQA și DXD de până la 384 KHz prin I2S și DSD 2,8 MHz, 5,6 MHz și 11,2 MHz
Sistem brevetat Jitter Eliminator, numit Time Domain Jitter Eliminator
Acumulator de date pe 64 de biți și procesare pe 32 de biți: pentru procesarea semnalului fără distorsiuni
Funcții DSP integrate: control al volumului și mutului fără clic, detectare zero programabilă, de-accent pentru eșantioane de 32 KHz, 44,1 KHz și 48 KHz
Control I2C, pentru acces direct la registrele interne ale DAC
Suportă semnale SPDIF, PCM (I2S, LJ 16-32-bit), MQA sau DSD
DNR 127dB cu THD + N -120dB


Câteva informații despre N25


Sistemul brevetat numit Time Domain Jitter Eliminator, adoptat în Cocktail AUDIO N25, folosește un ceas de referință intern cu Jitter foarte scăzut pentru a conduce corect etapa digitală / analogică.
Convertorul de eșantionare asincronă (ASRC) analizează în mod constant datele de ceas primite și corectează fluxul de date la nivel algoritmic, pentru a asigura transmiterea perfectă a semnalului destinat etapei digitale / analogice, fără a fi nevoie să recurgă la faza- buclă blocată (PLL) care este frecvent utilizată într-un convertor analogic digital mai puțin valoros.


Delta-Sigma Modulation Noise: cum este rezolvat prin N25


Alți convertoare delta sigma suferă de facilități enervante, datorită designului bazat pe supra-eșantionare și modelarea zgomotului.
CocktailAUDIO N25, pe de altă parte, datorită utilizării convertorului ESS Sabre ES9018 și modulatorului brevetat HyperStream, elimină în mod eficient aceste facilități enervante.


Procesare pe 32 de biți: ce beneficii puteți obține?


Toate convertoarele tradiționale delta sigma includ un filtru digital de interpolare, pentru a converti datele PCM primite (cum ar fi un flux de 24 biți / 96 kHz) într-un flux de biți delta sigma.
Spre deosebire de vechile convertoare DAC pe 24 de biți, convertorul ESS Sabre utilizat de CocktailAUDIO N25 efectuează aceste operații de tip DSP la o rezoluție de 32 biți, permițând niveluri de zgomot și distorsiuni semnificativ mai mici decât generația anterioară de convertoare pe 24 biți. 

Heading 3

Screenshot 2020-11-30 14.36.20.png

Multi Room / Group Play 


Redare simultană în mai multe camere (chiar și la rezoluție mare)
Echipa de software internă CocktailAudio a dezvoltat o funcție ultramodernă multi-cameră (Group Play), astfel încât chiar și muzica de înaltă rezoluție, inclusiv DSD, MQA, 192Khz / 24Bit HD FLAC, WAV să poată reda fără probleme în orice cameră a casei fără fir.

Puteți reda aceeași melodie în fiecare cameră sau puteți reda aceeași melodie cu două dispozitive separate, utilizate ca canale stânga / dreapta și care funcționează în sincronie perfectă între ele.

multi-room-group-play.png

CD Ripping & CD Reading (opțional)

MECANICA DE CITIRE A CD-urilor SLOT-IN

Prin achiziționarea separată și conectarea unui CD / DVD player / arzător de tip USB extern (modelele normale de computer sunt în regulă), Cocktail Audio N25 rupe CD-urile audio rapid și precis, cu citire bit pentru bit pentru extragerea perfectă a datelor digitale conținute pe suportul optic. Cocktail Audio N25 vă va cataloga colecția de CD-uri după album, artist, gen, an de producție, dispoziție, timp și va stoca toate aceste informații în baza de date muzicală N25 MusicDB.

CocktailAUDIO N25 adaugă automat toate metadatele albumului, cu titlurile pieselor, autorul, genul muzical și vă oferă alegerea copertei.

Cu Cocktail Audio N25 puteți asculta, de asemenea, direct un Audio Compact Disc, de asemenea, în noul format CD MQA de înaltă rezoluție.

CocktailAudio N25, folosind un arzător USB DVD-RW (opțional), este, de asemenea, capabil să înregistreze Compact Disc Audio, permițându-vă să creați propriile compilații de melodii.

CD-RIPARE RAPIDĂ, CU METADATE ȘI COPIERE
Mecanică ultra-precisă de citire și scriere


Metadatele și coperțile sunt preluate direct de la serviciul profesional

 

Gracenote.

Opțiunile de codare oferite în timpul copierii sunt: ​​WAV, CAF, FLAC, ALAC, AIFF, MP3 sau OGG.

Puteți extrage pe deplin CD-urile audio sau puteți alege să extrageți doar piesele care vă interesează.

Fișierele muzicale stocate în sistemele CocktailAudio sunt fișiere absolut standard și sunt accesibile în mod liber și pot fi redate și de alte dispozitive de redare a muzicii capabile să citească aceleași formate audio.

Am dori să ne asigurăm că toate piesele dvs. muzicale sunt întotdeauna ușor de utilizat și accesibile și prin alte dispozitive și, din acest motiv, datele nu sunt niciodată criptate în vreun fel de CocktailAudio.

Gândiți-vă la inconvenientul pe care l-ați avea dacă s-ar folosi un sistem de criptare muzicală proprietar!

De fapt, în caz de nevoie, nu veți mai avea posibilitatea de a accesa prețioasele dvs. albume de pe un dispozitiv extern, iar acest lucru ar fi cu adevărat frustrant ...

Din păcate, există și produse care adoptă această metodă bizară de gestionare a datelor într-un mod proprietar, dar, în cazul nostru, fiți siguri: acest lucru nu se întâmplă cu sistemele CocktailAudio!
 

Gracenote.png
FORMATE.png
N25_CA_Black_rear.png

Dimensiune subțire, dar completă cu toate conexiunile avansate

Ieșiri analogice RCA


CocktailAUDIO N25 are ieșiri RCA nebalansate .

Din meniul de configurare puteți seta ieșirile în două moduri de operare distincte:

Fix: în acest caz, nivelul semnalului de ieșire este fix
Variabil: în acest caz nivelul semnalului de ieșire este variabil

Dacă alegeți modul variabil, puteți ajusta convenabil nivelul de ieșire al CocktailAUDIO N25 direct din aplicația Novatron MusicX NEO.

CocktailAUDIO N25 se transformă apoi într-un preamplificator cu drepturi depline, cu precizia absolută de atenuare care este tipică convertorului Sabre ES9018 32Bit (practic insesizabil, în performanță audio, de la un control analogic al volumului).

n25-uscite-di-linea.jpg

ESS, producătorul convertorului Sabre 9018, adoptat în două unități în CocktailAUDIO N25, a demonstrat modul în care un control al volumului cu acces direct la calea internă de date a DAC se comportă exact ca un control analogic al volumului, până la atingerea zgomotului de fundal generat de componente analogice.

Specificații tehnice ale ieșirilor analogice N25 RCA
Iesiri RCA dezechilibrate (2V rms max)
Gama dinamică: 127 dB (2V rms, stereo)
THD + N: <0,0003%
Ieșiri care pot fi setate de utilizator ca fixe sau variabile

n25-uscite-digitali.jpg

Ieșiri digitale: 1 Toslink optic, 1 RCA coaxial. Acestea transmit semnale digitale native până la 24 biți / 192 KHz PCM.

n25-uscita-usb-audio.jpg

Ieșire digitală USB Clasa 2.0. Transmite semnale digitale native până la 32 biți / 384 KHz PCM, MQA și DSD către DAC-uri USB asincrone.

Ieșiri digitale de înaltă rezoluție


N25 este, de asemenea, o sursă digitală perfectă pentru audiofili, deoarece vă permite să conectați convertoare audio DAC externe. N25 gestionează fluxurile audio PCM de până la 24 biți / 192Khz atât prin ieșirea digitală optică TosLink, cât și prin ieșirea digitală coaxială RCA de 75 Ohm.

Adoptarea unor măsuri specifice specifice pe calea semnalului digital permite CocktailAUDIO N25 să comunice cu convertoare externe cu o precizie foarte mare: vă veți da seama cât de bine poate suna convertorul analogic digital (DAC)!

Totul datorită calității absolute a ieșirilor digitale ale N25, care îl fac un transport digital de referință absolută.

În plus, pentru cei mai pretențioși, este disponibilă și conexiunea avansată asincronă USB Audio Class 2.0, care vă permite să conectați convertoare D / A externe și să trimiteți codare DSD (până la DSD256), MQA (până la 32Bit / 384Khz), precum și la PCM (până la 32Bit / 384Khz).

NOTĂ PENTRU DAC-uri EXTERNE USB: Convertorul DAC extern USB trebuie să fie activat pentru redarea DSD nativă sau DoP pentru gestionarea fluxurilor DSD și trebuie să fie certificat MQA pentru a putea desfășura complet pachetul MQA.

Intrări digitale USB IN, optice, coaxiale, Bluetooth aptX, HDMI ARC


CocktailAUDIO N25 poate funcționa și ca DAC EXTERN, prin numeroase intrări.

Între acestea:

Intrare USB AUDIO IN
Intrare optică Toslink
Intrare coaxială de 75 Ohm
Bluetooth SINK 5.0 aptX (Profil: A2DP / AVRCP. Codec audio: SBC, AAC, aptX, aptX LL, aptX HD)
HDMI ARC (Audio Return Channel)

De exemplu, puteți conecta N25 la un computer extern prin USB și îl puteți folosi ca convertor DAC capabil să reproducă orice format audio acceptat de N25, cum ar fi PCM (până la 32 biți / 384kHz), DSD (până la DSD256 nativ), DXD și MQA nativ.

Intrările digitale optice și coaxiale, spre deosebire de cea USB, gestionează fluxurile audio de până la 24 biți / 192KHz.

Pentru o versatilitate maximă a ascultării și redarea directă a muzicii de pe dispozitive mobile precum smartphone-uri și tablete, Cocktail Audio N25 oferă, de asemenea, suport pentru protocolul wireless aptX 5.0 Bluetooth, cu profiluri AVRCP / A2DP cu suport pentru SBC, aptX, AAC, aptX LL, aptX HD).

N25 oferă, de asemenea, intrare HDMI ARC (Audio Return Channel), astfel încât televizorul dvs. să poată fi conectat pentru a vă bucura de un sunet uimitor procesat prin sistemul de conversie digital / abalog al lui N25.
 

n25-ingressi-digitali.png

Intrările optice, coaxiale și HDMI ARC acceptă semnale PCM de până la 24 biți / 192KHz.

Bluetooth.png

Intrarea aptX Bluetooth acceptă standardele SBC și AAC.

Sistem de răcire pasivă, fără ventilator, tăcere absolută

Descoperiți tăcerea absolută a noului CocktailAUDIO N25! Fiecare posibilă sursă de perturbare a fost eliminată pentru a asigura cea mai bună experiență muzicală.

Noul Cocktail AUDIO N25 este un server de muzică de referință complet fără fan, adică fără ventilatoare. Sistemul de răcire este total pasiv, pentru o liniște totală a componentelor interne.

Stocare pe NAS (Network Attached Storage) sau Shared Network Places

1369244185_979159.jpg

Crearea bibliotecii muzicale cu metadatele scanate ale fișierelor muzicale din memoria USB conectată


Puteți conecta un dispozitiv de stocare USB extern la N25 pentru a stoca cantități mari de fișiere muzicale. Cocktail Audio N25 va scana toate fișierele muzicale stocate în memoria USB și va construi automat baza de date muzicală din metadatele scanate, fără a transfera sau modifica fișierele muzicale în sine.

De asemenea, puteți instala arhiva muzicală CocktailAUDIO MusicDB pe o unitate de rețea partajată, cum ar fi un NAS sau un folder pe un computer conectat la rețeaua dvs. locală.

Conexiunea la rețea se poate face fie prin cablu Ethernet Gigabit, la viteză foarte mare (până la 1.000 Mbps), fie chiar printr-o conexiune Wi-Fi fără fir (în acest caz este necesar USB Dongle Wi-Fi opțional).

Avantajul adoptării unui NAS extern este acela de a avea o securitate mai mare pentru datele dvs., deoarece muzica va fi duplicată continuu, pe baza configurației NAS-ului ales (există unele cu disc dublu, altele cu 4 discuri, cu 8 discuri, la 16 și așa mai departe).

În cazul în care decideți să instalați MusicDB direct pe un NAS, CD-Ripping sau digitalizarea vinilurilor sau a surselor analogice și digitale va avea loc direct în arhiva externă.

Aceasta înseamnă că nu trebuie să instalați un hard disk USB intern sau extern: dacă aveți deja un NAS, atunci aveți deja tot ce aveți nevoie pentru a stoca muzică lichidă prin CocktailAudio N25 !
 

N25_CA_Silver_front3.png

Simplu și imediat de configurat
Sunteți gata în doar 5 minute.


Configurarea CocktailAudio N25 este cu adevărat simplă și intuitivă datorită unui ecran LCD color TFT de 4,6 ″. Rezoluția ecranului este foarte mare (800 × 320 pixeli cu 65.536 culori) și este perfect lizibilă chiar și de la distanță.

Interacțiunea cu noua interfață grafică este cu adevărat plăcută și imediată, datorită culorilor vii și contrastului optim.

Pictogramele sunt ușor de înțeles și fac interfața utilizatorului N25 ușor de utilizat. Toate elementele afișate pe ecran, atât textual cât și grafic, inclusiv coperțile albumelor, sunt proiectate la rezoluție înaltă, cu o gamă completă de culori.

Printr-o funcție foarte drăguță, puteți afișa și pe afișajul N25 (sau pe un ecran extern, prin conexiune HDMI) un carusel de imagini și fotografii la alegere.
 

N25_CA_Silver_left.png

Există, de asemenea, o ieșire video HDMI pe panoul din spate N25 pentru conectarea la un afișaj extern.

În acest fel, puteți gestiona CocktailAudio N25 după cum doriți:

  • Cu interfața grafică nativă afișată pe afișajul TFT integrat de 4,6 "

  • Cu aplicația dedicată Novatron Music-X NEO compatibilă cu sistemele iOS sau Android

  • Prin telecomanda furnizată

  • Prin comenzile de pe panoul frontal al CocktailAudio

 

Aceasta înseamnă că, spre deosebire de alte dispozitive similare, cu CocktailAudio N25, nu sunteți obligat să cumpărați alte dispozitive pentru control!

NU trebuie să cumperi și tu o tabletă ... Ești imediat operațional, iar banii pe care îi economisești pot fi investiți pentru a cumpăra muzică!

Panoul frontal are cinci taste de presetare pentru posturile de radio DAB + / FM sau radio prin internet

n25-pannello-comandi.jpg

Radio FM, radio DAB / DAB +, radio pe internet, podcasturi


Tuner analogic și digital integrat, radio pe internet și podcast-uri.
N25 oferă radio digital de înaltă calitate prin intermediul unui tuner DAB + și, de asemenea, un radio FM. Orice melodie sau difuzare radio poate fi înregistrată cu sunet de înaltă calitate pe o memorie USB externă sau unități NAS conectate la N25.

N25_CA_Black_right2.png

 

Există, de asemenea, o ieșire video HDMI pe panoul din spate N25 pentru conectarea la un afișaj extern.

În plus, sunt disponibile și radio pe internet și podcast-uri cu zeci de mii de posturi de radio de înaltă calitate, care pot fi înregistrate și atunci când este nevoie.


Servicii de muzică online


Accesați cele mai populare servicii de muzică online.
Cocktail Audio N25, pe lângă faptul că permite streaming de muzică de la zeci de mii de posturi de radio pe internet, include și suport nativ pentru următoarele servicii de muzică cu plată:

Spotify Connect
Amazon Music
TIDAL MQA
Deezer
Napster
Qobuz Studio (de asemenea, 24bit / 192KHz)
HighResAudio
etc. (alte servicii sunt adăugate în mod regulat prin actualizări gratuite de firmware).

 

Suport Roon Ready


Cel mai popular player de muzică printre audiofili.

Deoarece N25 este un dispozitiv Roon Ready și este certificat pentru punctul final, puteți controla N25 cu Roon, una dintre cele mai bune modalități de a accesa redarea muzicii digitale.

Transmițător Bluetooth aptX HD


Transmisie aptX HD Bluetooth de înaltă rezoluție la căști și difuzoare.
Transmiteți sau redați muzică direct prin N25 către căști Bluetooth sau difuzoare Bluetooth.

Modulul opțional de transmițător Bluetooth al N25 acceptă diverse codecuri audio, cum ar fi SBC, AAC, aptX, aptX LL, aptX HD.
 

N25_CA_Black_left2.png

* ATENȚIE: Modulul opțional de transmițător Bluetooth trebuie achiziționat separat. Pe de altă parte, modulul receptor Bluetooth este deja furnizat ca standard.

Specificatii tehnice


OS                                          Linux încorporat personalizat


CPU și memorie                    Dual Core ARM Cortex A9, 1,0 Ghz
                                               Memorie principală (1 GByte, DDR2 1066Mhz)
                                               NAND Flash 8GByte


CD-Ripping                           Da (prin player / scriitor USB DVD-RW
                                               opțional)


CD-Drive                               Nu (opțional) Medii acceptate CD, CD-DA, CD-R,                                                CD-RW, DVD-R / RW, CD MQA


CD metadate textuale            Gracenote (2 ani gratuit, reînnoire opțională cu 5                                                     euro pe an)

                                               FreeDB gratuit         

             

Copertele de metadate CD     Gracenote  Bing   Google   Amazon  7Digital
                                               Allcdcovers


Afișaj frontal                         LCD TFT Full Color de 4,6 inci (800 X 320 pixeli)


Interfețe                                 Telecomandă, Butoane și Jog

                                               Interfața utilizatorului pe ecranul LCD de 4.6 "
                                               Aplicația MusicX NEO pentru dispozitive Android                                                 și iOS


Frecvențe și CODEC-uri       PCM până la 32 de biți / 384 Khz
                                              DXD 24bit / 352,8Khz
                                              DSD64 (2.8224Mhz)
                                              DSD128 (5.6448Mhz)
                                              DSD256 (11.2896Mhz)
                                              MQA
                                              DAC
                                              ESS ES9018K2M, Sabre³² DAC
                                              până la 32 de biți / 384 Khz


Oscilator                               TCXO


Ieșiri analogice                     RCA / LR nebalansat (Pre-Out)
                                             Gama dinamică: -127dB (Max 2Vrms, stereo)
                                             THD + N: <0,0003%

                                            Volum fix / variabil (reglabil din meniu)


Ieșiri difuzoare (difuzoare)  Nu


Ieșiri pentru căști                 Nu


Ieșiri digitale                       Toslink x 1: 24bit / 192Khz

                                            Coaxial x 1 (RCA de 75 ohmi): 24bit / 192Khz
                                            USB Audio Out x 1: USB Audio Class 2.0
                                            Volum fix / variabil (ajustabil în funcție de aplicație)


Bluetooth SINK (receptor) Da: Bluetooth aptX 5
                                            Profiluri: AVRCP / A2DP
                                            Format: SBC, AAC, aptX, aptX LL, aptX HD


Declanșator 12V                 Nu


Intrări analogice                  Nu


Phono IN                             Nu


Intrări digitale                      Toslink x 1: 24bit / 192Khz
                                             Coaxial x 1 (75ohm RCA): 24bit / 192Khz
                                             HDMI ARC x 1: 24bit / 192Khz


Intrare audio USB(USB DAC)   Conector USB tip B.
Intrare USB Audio Class 2.0    Suport PCM 384Khz / 32Bit, DSD Native 256,                                                   MQA


Tuner DAB / DAB +           DAB / DAB +, gama de frecvențe Full Band III

                                            (174 ~ 240Mhz), audio MP2 de la 32 la 384Kbps,                                                  AAC + (HE AAC v2 fidel ETSI TS 102 653)


Tuner FM                           Radio FM RDS (FM 87,5 ~ 108Mhz)

                                           Impedanță antenă FM: 75ohm debalansat


Conectivitate                      Port USB 3.0 (5V / 1A) x 2
                                           Port USB 2.0 (5V / 1A) x 1
                                          Giga Fast Ethernet LAN (10/100 / 1000Mbps)
                                          Opțional: Dongle USB WiFi 801.11b / g / n
                                          Opțional: transmițător aptX 5.0 Bluetooth


Stocare acceptată              USB extern
                                          NAS extern


Sisteme de fișiere acceptate: NTFS sau Linux


Sistem RAID                    Nu


Redare MQA                    Da, nativ (deplin)


Codecuri și formate audio            DSD (64/128/256) DFF / DSF
                                                     MQA (inclusiv CD-uri MQA)
                                                     PCM până la 32 de biți / 384 Khz
                                                     APE / CUE
                                                     DXD, FLAC, WAV, ALAC, AIFF, AIF, AAC,                                                         M4A, MP3, WMA, Ogg, PCM,

                                                     Playlist (M3U, PLS)


Protocoale de rețea                      DLNA (UPnP) Server / Client / Media Renderer


Shareplay (Airplay)                     Samba Server / Client

                                                     Server FTP
                                                     Server Web


Internet Radio și Podcast             Radio prin Internet cu Airable
                                                     Podcast cu Airable


Funcția de înregistrare                 Da (pentru Internet Radio, Radio FM, DAB +)
                                                     Frecvență 48/96 / 192Khz, 24 biți


Funcția de ardere a CD-urilor     Da, se înregistrează pe CD-R Compact Disc                                                            Audio cu burner USB DVD-RW (opțional)


Redare în flux de pe NAS           Da, până la PCM 32bit / 384kHz și DSD256                                                            (11.2896Mhz)


Roon Ready                                 Da


Multi-Room                                 Da


Servicii de muzică online            Spotify Connect
                                                     TIDAL (de asemenea, TIDAL HIFI și TIDAL                                                         MASTER MQA)
                                                     Deezer
                                                     Qobuz (De asemenea, Qobuz Studio până la 24                                                       biți / 192 kHz)
                                                     Napster
                                                     HighresAudio
                                                     Amazon Music


Disipare                                       Complet pasiv


Niciun ventilator                         Liniște absolută


Alimentare                                  Transformator SMPS de 36 W integrat (pentru                                                        CPU și secțiunea digitală)
                                                    Transformator liniar (pentru secțiunea analogică                                                      DAC)
                                                    AC220V-240V, 50 / 60Hz


Dimensiuni și greutate                Carcasă : față din aluminiu cu grosimea de 10                                                          mm. Butoane din aluminiu cu prelucrare CNC.                                                        Corp metalic


Dimensiuni:                                44x26x6,1 cm (LxLxH) fără picioare


Greutate: 5 Kg
 

bottom of page