top of page
servizi-cocktail-audio-x14.png
X45Pro_SLBL_BG.png

Cocktail Audio X45PRO
Serverul de muzică high-end pentru muzică lichidă

Cocktail Audio X45Pro este cel mai performant server de muzică multifuncțional din modelele noastre din seria X, echipat cu funcții de DAC, CD Ripper, Network Streamer, Music Recorder și multe altele.

X45Pro a fost creat pentru cei mai pretențioși audiofili, deoarece este echipat cu cipul DAC de referință SABER PRO ES9038PRO capabil să suporte rezoluții de până la 32 biți / 768 Khz în PCM și DSD512 nativ și capabil să ofere o gamă dinamică fără precedent, datorită și utilizării a unei etape de ieșire analogică rafinată bazată pe amplificatoarele operaționale OPA627BP foarte rapide.

Acesta din urmă prezintă o intrare FET de înaltă performanță Texas Instruments Burr-Brown. Aceste dispozitive constau dintr-o etapă de intrare care utilizează FET-uri izolate dielectric (Difet®), capabile să reducă semnificativ curenții de polarizare de intrare, eliminând dispersia dintre izolație și joncțiune.

În plus, pentru a minimiza zgomotul electric, am adoptat un circuit special de alimentare cu secțiuni separate și izolație ridicată, care alimentează independent componentele digitale și analogice, printr-un transformator toroidal generos și un transformator digital SMPS, ambele complet ecranate de capace din aluminiu.

Întreaga structură a CocktailAUDIO X45Pro este realizată în întregime din aluminiu periat frumos, fabricată cu mașini de control numeric CNC de precizie.

Numeroasele caracteristici ale software-ului avansat dezvoltat de echipa noastră internă de cercetare și dezvoltare Novatron fac din X45Pro un dispozitiv cu adevărat unic și extraordinar pentru audiofili.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Ce este CocktailAUDIO X45PRO


Cocktail Audio X45Pro este flagship-ul Novatron's Music Servers, un lider mondial în proiectarea serverelor de muzică dedicate ascultării muzicii lichide.

Pentru toți pasionații de audiofili care caută o sursă audio definitivă, cu funcționalitate avansată a serverului de muzică, noul nostru produs din gama Reference, CocktailAUDIO X45Pro, reprezintă stadiul maxim al tehnicii pentru cei care doresc să obțină performanțe audio maxime.

Adoptarea de soluții de proiectare fără compromisuri, cum ar fi prezența unei surse de alimentare duble constând dintr-un transformator toroidal, destinat secțiunii analogice, și o sursă de alimentare digitală SMPS, destinată componentei IT și digitale, utilizarea celui mai bun convertor produs de ESS, adică Sabre ES9038Pro, îngrijirea la fel de profundă a etapelor de ieșire analogică, fac din X45Pro un server de muzică de referință absolut.

O mulțime de conexiuni facilitează și imediat conectarea tuturor componentelor sistemului dvs. Hi-Fi la Cocktail Audio X45Pro, care devine astfel elementul central al sistemului dvs., un adevărat sistem centralizat de gestionare a muzicii la 360 °.

Când a fost proiectat X45Pro, scopul a fost să creeze o sursă audio completă, perfectă pentru ascultarea de muzică lichidă, pentru CD Ripping, pentru digitalizarea surselor analogice, cum ar fi casete, viniluri, chiar înregistrarea lor la rezoluție foarte mare, datorită ADC-ului special integrat.

Vocația high-end a Cocktail Audio X45Pro, ceea ce îl face un dispozitiv din clasa Reference, este sistemul său de conversie integrat foarte avansat, de o calitate audiofilă incontestabilă: convertorul ESS Sabre 9038PRO D / A, capabil să gestioneze în mod nativ fluxurile audio codate în cele mai populare formate audio disponibile, atât în ​​rezoluție standard, cât și în rezoluție mare și foarte înaltă.

Acest design special permite reproducerea fluxurilor audio native la rezoluție înaltă cu codificări PCM, MQA și DSD cu performanțe maxime posibile.

X45Pro este o mașină extrem de versatilă, care vă permite, de asemenea, să conectați orice convertor DAC extern, utilizând una dintre cele patru ieșiri digitale cu care este echipat:

Optică Toslink (PCM până la 24 biți / 192 KHz)
RCA coaxial (75 Ohm) (PCM până la 32 biți / 384KHz)
XLR AES / EBU (110 Ohm) (PCM până la 32 biți / 384KHz)
Clasa audio USB 2.0 (PCM până la 32 biți / 384 KHz și DSD256 și MQA)

Prin ieșirile digitale este posibil să transportați semnale audio digitale până la rezoluția maximă de 32 biți / 384 Khz, prin urmare, fără nicio limită a adâncimii de biți sau a frecvenței de eșantionare.

Prin portul USB Audio Class 2.0, este posibil să conectați un convertor DAC și să reproduceți codarea DSD în mod nativ, pe lângă MQA (Master Quality Authenticated) și PCM.
 

X45Pro_SL_7C_Play.png

Audio de înaltă rezoluție 32Bit / 768kHz - DSD512 - MQA - DXD


              X45Pro poate citi și reproduce, cu citire directă sau streaming prin                       rețea, toate principalele formate audio fără pierderi (în standardele PCM, MQA și DSD) chiar și la rezoluție înaltă (până la 32 de biți / 768 kHz, cum ar fi fișierele FLAC HD, WAV HD, DSD și DXD).

Prezența puternicului procesor digital de semnal 1000Mips 64Bit XMOS combinat cu convertorul DAC Audio ESS Sabre ES9038Pro, permite CocktailAUDIO X45Pro să reproducă nativ fișiere DSD64 (2.8224MHz), DSD128 (5.6448MHz), DSD256 (11.2896MHz), DSD512 (22,5792MHz), DXD (24Bit / 352,8KHz), MQA (Master Quality Authenticated) și PCM până la frecvența de 32Bit / 768KHz.

Această versatilitate a citirii formatelor de codare și a celor mai înalte rezoluții existente astăzi oferă acces la o lume a muzicii fără precedent și vă permite să ascultați muzică cu o calitate audio de până la 18 ori mai bună decât cea obținută de pe un CD normal. Audio tradițional!

Frecvență: PCM 768kHz / 32bit, DSD512 (22,4MHz), MQA, DXD 352,4kHz / 24bit
SNR: 137 dB
THD + N: 0,0003%

 

sabre-pro.png
x45pro-dac.jpg

Audiție și timbru


Datorită integrării perfecte a convertorului Sabre ES9038Pro, CocktailAUDIO X45Pro are o muzicalitate fără precedent și poate concura și depăși chiar și cele mai bune convertoare DAC externe dedicate.

Cocktail Audio X45Pro recreează o scenă sonoră incredibil de largă și veridică, în care fiecare instrumentist individual se plasează în poziția sa corectă, unde toate planurile sonore sunt bine distanțate în lățime și înălțime și perfect delimitate și în care instrumentele își dobândesc propriile lor puterea și dimensiunea lor naturală, refăcându-le toată fizicitatea materială.

Performanța evenimentului muzical devine astfel adevărată, realistă, imanentă și profundă.

Fiecare ascultare va fi o experiență nouă și foarte plăcută, capabilă să capteze atenția și simțurile, oferind ascultătorului mereu emoții vii și satisfăcătoare.

Soluțiile tehnice adoptate


Convertorul ES9038PRO SABER DAC este pilotul seriei ESS PRO. Stabilește un nou punct de referință pentru excelența audio cu cel mai înalt domeniu dinamic (DNR) din industrie, până la 140 dB, într-un DAC pe 32 de biți cu 8 canale.

Interfața de control (1).png

Caracteristici operaționale
 

 • Arhitectură DAC audio brevetată Hyperstream pe 32 de biți, capabilă să gestioneze fluxuri de date de până la 32 de biți, date PCM, MQA și DXD de până la 768 KHz prin I2S și DSD 2,8 MHz, 5,6 MHz, 11,2 MHz și 22,4 MHz

 • Sistem brevetat Jitter Eliminator, numit Time Domain Jitter Eliminator

 • Acumulator de date pe 64 de biți și procesare pe 32 de biți: pentru procesarea semnalului fără distorsiuni

 • Funcții DSP integrate: control fără volum al volumului și mutare, detectare zero programabilă, De-accent pentru eșantioane de 32 KHz, 44,1 KHz și 48 KHz

 • Control I2C, pentru acces direct la registrele interne ale DAC

 • Suportă semnale SPDIF, PCM (I2S, LJ 16-32-bit), MQA sau DSD

DNR 140dB cu THD + N -122dB 

 

Câteva informații despre X45Pro


Importanța unui ceas corect a DAC audio


Sistemul brevetat numit Time Domain Jitter Eliminator, adoptat în Cocktail AUDIO X45Pro, utilizează un ceas de referință intern cu Jitter foarte scăzut pentru a conduce corect etapa digitală / analogică.
Convertorul de eșantionare asincronă (ASRC) analizează în mod constant datele de ceas primite și corectează fluxul de date la nivel algoritmic, pentru a asigura transmiterea perfectă a semnalului destinat etapei digitale / analogice, fără a fi nevoie să recurgă la faza- buclă blocată (PLL) care este frecvent utilizată într-un convertor analogic digital mai puțin valoros.


Delta-Sigma Modulation Noise: cum este rezolvat prin X45Pro
Alte convertoare delta sigma suferă de funcționalități enervante, datorită designului bazat pe supra-eșantionare și modelarea zgomotului.
CocktailAUDIO X45Pro, pe de altă parte, datorită utilizării convertorului ESS Sabre ES9038Pro și a modulatorului brevetat HyperStream, elimină în mod eficient aceste funcționalități enervante.


Calculul pe 32 de biți: Ce beneficii poți culege?
Toate convertoarele tradiționale delta sigma includ un filtru digital de interpolare, pentru a converti datele PCM primite (cum ar fi un flux de 24 biți / 96 kHz) într-un flux de biți delta sigma.
Spre deosebire de vechile convertoare DAC pe 24 de biți, convertorul ESS Sabre utilizat de CocktailAUDIO X45Pro efectuează aceste operațiuni de tip DSP la o rezoluție de 32 biți, permițând obținerea unor niveluri de zgomot și distorsiuni semnificativ mai mici decât generația anterioară .

 


 

Screenshot 2020-11-30 14.36.20.png

CD-RIPARE RAPIDĂ, CU METADATE ȘI COPERE

 

Noul mecanism de citire de înaltă precizie

efectuează o extracție perfectă a bielor de

piese CD audio, pentru a garanta cea mai

completă fidelitate a rezultatului. Nu este

nevoie să utilizați niciun software pe

computer, deoarece CocktailAUDIO X45Pro

este capabil să efectueze operația de copiere

a CD-urilor într-un mod și mai precis, mai simplu

și mai rapid. Puteți stoca întreaga bibliotecă de muzică Compact Disc în CocktailAUDIO X45Pro.

CocktailAUDIO X45Pro adaugă deja automat toate metadatele albumului, cu titlurile pieselor, autorul, genul muzical și vă oferă alegerea copertei.

Cu Cocktail Audio X45Pro puteți asculta, de asemenea, direct un Audio Compact Disc, de asemenea, în noul format CD MQA de înaltă rezoluție.

În timp ce citiți un disc, tehnologia Silent Play controlează automat viteza de citire pentru o reducere optimă a zgomotului.

Acest mecanism special montat în CocktailAudio X45Pro este, de asemenea, capabil să ardă discuri compacte audio, permițându-vă să creați propriile compilații de melodii.
Datorită tehnologiei Active OPC (Running OPC) „Optimum Power Controller”, este asigurată o ardere mai fiabilă.

Active OPC monitorizează continuu nivelul semnalului în timpul înregistrării și reglează laserul pentru a compensa intensitatea fasciculului în cazul unui disc care nu este perfect curat, asigurând astfel un flux constant al semnalului.
 

 

CD-RIPARE RAPIDĂ, CU METADATE ȘI COPERE
Mecanică ultra-precisă de citire și scriere

cocktail-audio-superdrive-high-precision
CD-Ripping-X45Pro.jpg

Cocktail Audio X45Pro desface CD-urile audio rapid și precis, cu citire bit-by-bit pentru extragerea perfectă a datelor digitale conținute pe suportul optic. Cocktail Audio X45Pro vă va cataloga colecția de CD-uri după album, artist, gen muzical, an de producție, dispoziție, timp și va stoca toate aceste informații în baza de date muzicală X45Pro MusicDB.

Metadatele și copertele sunt preluate direct de la serviciul profesional 

 

         Gracenote.

Opțiunile de codare oferite în timpul copierii sunt: ​​WAV, FLAC, CAF, ALAC, AIFF, MP3 sau OGG.

Puteți extrage pe deplin CD-urile audio sau puteți alege să extrageți doar piesele de interes.

Fișierele muzicale stocate în sistemele CocktailAudio sunt fișiere absolut standard și sunt accesibile în mod liber și pot fi redate și de alte dispozitive de redare a muzicii capabile să citească aceleași formate audio.

Dorim să ne asigurăm că toate piesele dvs. muzicale sunt întotdeauna ușor de utilizat și accesibile și prin intermediul altor dispozitive și, din acest motiv, datele nu sunt niciodată criptate în vreun fel de CocktailAudio.

Gândiți-vă la neplăcerile pe care le-ați avea dacă s-ar utiliza un sistem de criptare muzicală proprietar!

De fapt, în caz de nevoie, nu veți mai avea posibilitatea de a accesa prețioasele dvs. albume de pe un dispozitiv extern, iar acest lucru ar fi cu adevărat frustrant ...

Din păcate, există și produse care adoptă această metodă bizară de gestionare a datelor într-un mod proprietar, dar, în cazul nostru, fiți siguri: acest lucru nu se întâmplă cu sistemele CocktailAudio!

Gracenote.png
FORMATE.png

Sursă digitală versatilă

X45Pro_BL_Rear.png

Ieșiri analogice XLR și RCA


CocktailAUDIO X45PRO  are ieșiri RCA nebalansatete și ieșiri XLR balansate.

Din meniul de configurare puteți seta ieșirile în două moduri de operare distincte:

Fix: în acest caz, nivelul semnalului de ieșire este fix
Variabil: în acest caz nivelul semnalului de ieșire este variabil

Dacă alegeți modul variabil, puteți regla cu ușurință nivelul de ieșire al CocktailAUDIO X45PRO de pe telecomandă.

CocktailAUDIO X45PRO  este, prin urmare, transformat într-un preamplificator cu drepturi depline, cu precizia absolută de atenuare care este tipică convertorului dual 32Bit Sabre ES9018 (practic nedetectabil, în performanță audio, de la un control de volum analogic).

x45-uscite-audio-analogiche.png
volume-digitale-sabre-300x124 (3).png

ESS, producătorul convertorului Sabre 9018, adoptat în două unități în CocktailAUDIO X45PRO, a demonstrat modul în care un control al volumului cu acces direct la calea internă de date a DAC se comportă exact ca un control analogic al volumului, până când ajunge la zgomotul de fundal generat de componente analogice.

Specificații tehnice ale ieșirilor analogice XLR și RCA ale X45

Ieșiri XLR echilibrate (maxim 4,5V rms)
Iesiri RCA dezechilibrate (2V rms max)
Gama dinamică: 130 dB (2V rms, stereo)
THD + N: <0,0004%
Ieșiri care pot fi setate de utilizator ca fixe sau variabile

x45-uscite-digitali.png

Ieșiri digitale: 1 AES / EBU XLR, 1 Toslink optic, 1 RCA coaxial. Acestea transmit semnale digitale native până la 24 biți / 192 KHz PCM

USB-Audio-Class-2.0-Cocktail-251x300 (1)

Ieșire digitală USB Clasa 2.0. Transmite semnale digitale native până la 32 biți / 384 KHz PCM, MQA și DSD către DAC-uri USB asincrone.

Ieșiri digitale de înaltă rezoluție


X45PRO este, de asemenea, o sursă digitală perfectă pentru audiofili, deoarece vă permite să conectați convertoare DAC audio externe. X45 gestionează fluxuri audio de până la 24 biți / 192Khz atât prin ieșirea digitală optică TosLink, cât și prin ieșirea digitală coaxială RCA de 75 Ohm și prin ieșirea digitală AES / EBU XLR de 110 Ohm.

Adoptarea unor precauții specifice specifice pe calea semnalului digital, permite CocktailAUDIO X45PRO  să comunice cu convertoare externe cu o precizie foarte mare: vă veți da seama cât de bine poate suna convertorul analogic digital (DAC)! Totul datorită calității absolute a ieșirilor digitale ale modelului X45PRO, care îl fac un transport digital de referință absolută.

În plus, pentru cei mai pretențioși, este disponibilă și conexiunea avansată asincronă USB Audio Class 2.0, care vă permite să conectați convertoare D / A externe și să trimiteți codare DSD (până la DSD256), MQA (până la 32Bit / 384Khz), precum și la PCM (până la 32Bit / 384Khz).

NOTĂ PENTRU DAC-uri EXTERNE USB: Convertorul DAC extern USB trebuie să fie activat pentru redarea DSD nativă sau DoP pentru gestionarea fluxurilor DSD și trebuie să fie certificat MQA pentru a putea desfășura complet pachetul MQA.

X45Pro_BL_TOP_Open.png

Intrări digitale Toslink, RCA coaxial, AES / EBU XLR și intrări USB IN


Cu X45Pro vă puteți conecta dispozitivele de redare digitală externe și le puteți digitaliza pe hard disk sau pendrive.
De exemplu, MiniDISC, DAT, Mecanică CD, DVD, pot fi conectate și înregistrate cu cea mai mare simplitate.
Aveți trei intrări digitale distincte, toate la rezoluție înaltă:

Toslink optic
RCA coaxial 75 Ohm
AES / EBU XLR
USB AUDIO IN

În toate cazurile, semnalul de intrare digital acceptat de CocktailAUDIO X45Pro este de până la 24 biți / 192KHz.

Recunoașterea semnalului, a frecvenței native și a adâncimii de biți are loc complet automat: X45Pro se configurează singur, fără a fi nevoie de nicio intervenție manuală.

Nu numai!

Noul CocktailAUDIO X45Pro poate funcționa și ca DAC pentru a fi conectat la un al treilea dispozitiv (de exemplu la un computer Windows, MacOS sau Linux), prin intrarea USB AUDIO IN.

În acest mod de conectare, de exemplu, puteți conecta X45Pro la un computer extern și îl puteți folosi ca un convertor DAC capabil să redea orice format audio dintre cele acceptate de X45Pro, cum ar fi PCM, DSD, MQA.

Intrări digitale: 1 USB AUDIO IN, 1 Toslink optic, 1 RCA coaxial, 1 AES / EBU XLR. Acceptă semnale digitale native de până la 24 biți / 192 KHz pentru înregistrarea de calitate Studio Master. Intrarea USB AUDIO acceptă semnale PCM de până la 32 biți / 768 KHz, DSD64, DSD128, DSD256, DSD512, MQA.

x45-ingressi-digitali (1).png
X45Pro-registrazione-vinile.jpg

Înregistrați vinilurile la calitate Studio Master la 24 biți / 192kHz


CocktailAUDIO X45Pro are un cip profesional de conversie analog-digital ADC capabil să mențină toată calitatea audio și lățimea de bandă a sursei analogice digitalizate.

Puteți selecta o rezoluție și o rată de înregistrare de până la 24 biți / 192 Khz (adică vă puteți produce propria muzică lichidă HD în înaltă definiție).

Semnalul audio analogic poate fi reglat fin înainte de a înregistra, pentru a menține toate informațiile originale și gama dinamică total nealterate (care vor fi libere de orice compresie).

Înregistrările digitalizate pot fi tăiate cu ușurință, chiar și printr-un instrument de editare grafică multi-tăiat foarte convenabil, care vă permite să împărțiți piesele în mod automat sau manual, vizualizând forma de undă a sunetului înregistrat digital.

În acest fel, după ce ați înregistrat, de exemplu, o parte întreagă a unui LP, puteți decide să „extrapolați” piesele individuale care alcătuiesc melodiile, lăsând CocktailAudio X45Pro să identifice punctele de tăiere ale melodiilor. , sau făcând personal o selecție manuală fină.

Puteți regla sensibilitatea intrărilor printr-un meniu special de configurare, astfel încât să puteți efectua o înregistrare perfectă fără decupare.

Vor fi create multe piste WAV independente, pe care ulterior le puteți redenumi după bunul plac, atribuind metadatele complete, adăugând coperta și recreând astfel structura pieselor într-un mod identic cu cel al albumului LP original.

Toate acestea sunt foarte confortabile și rezultatul este pur și simplu excelent!

x45-ingresso-phono-linea.png

Intrare Phono MM. Cocktail Audio X45Pro dispune de o intrare Phono MM, care permite conectarea directă a unui platan rotativ
Cu această intrare, este foarte ușor să înregistrați digital toate LP-urile dvs. În plus, există și o intrare analogică de linie, prin care puteți înregistra benzi, role, casete și orice altă sursă analogică.

auto-cutting (1).jpg
x45-registrazione-analogica (1).jpg

Sistem de răcire pasivă, fără ventilator, în liniște absolută


Descoperiți tăcerea absolută a noului CocktailAUDIO X45PRO! Fiecare posibilă sursă de perturbare a fost eliminată pentru a asigura cea mai bună experiență muzicală.

Noul Cocktail AUDIO X45PRO este un server de muzică de referință complet fără  ventilatoare. Sistemul de răcire este total pasiv, pentru o liniște totală a componentelor interne.

Puteți asculta muzica dvs. în condiții optime, fără zgomot de fundal: dacă decideți să instalați și o unitate SSD (SSD), atunci optimizarea va fi cu adevărat perfectă.

Stocare pe NAS (Network Attached Storage) sau Shared Network Places

Tot spațiul de care aveți nevoie pentru a vă stoca muzica!

1369244185_979159.jpg

X 45 s-a născut pentru a vă oferi o flexibilitate totală pentru stocarea colecțiilor dvs. de muzică. De fapt, nu există limitări ale capacității de stocare a hard diskului instalabil. În acest moment X45 este deja compatibil cu toate hard disk-urile SATA de până la 8TB, 3,5 "și 2,5", inclusiv noile discuri SSD (SSD - Solid State Disk).

Hard disk-uri și SSD-uri compatibile:

S-ATA 3,5 ″ mecanic până la 8 TB
S-ATA 2,5 ″ mecanic până la 8 TB
SSD S-ATA (Solid State Drive) de până la 8 TB

hardi-disk-cocktail-audio-300x187 (1).pn

De asemenea, puteți instala arhiva muzicală CocktailAUDIO MusicDB pe o unitate de rețea partajată, cum ar fi un NAS sau un folder pe un computer conectat la rețeaua dvs. locală.

Conexiunea la rețea se poate face fie prin cablu Ethernet Gigabit, la viteză foarte mare (până la 1.000 Mbps), fie chiar printr-o conexiune Wi-Fi fără fir (în acest caz este necesar USB Dongle Wi-Fi opțional).

Avantajul adoptării unui NAS extern este acela de a avea o securitate mai mare pentru datele dvs., deoarece muzica va fi duplicată continuu, pe baza configurației NAS-ului ales (există unele cu disc dublu, altele cu 4 discuri, cu 8 discuri, la 16 și așa mai departe).

În cazul în care decideți să instalați MusicDB direct pe un NAS, CD-Ripping sau digitalizarea vinilurilor sau a surselor analogice și digitale va avea loc direct în arhiva externă.

Aceasta înseamnă că nu trebuie să instalați un hard disk USB intern sau extern: dacă aveți deja un NAS, atunci aveți deja tot ce aveți nevoie pentru a stoca muzică lichidă prin CocktailAudio X45PRO!
 

Simplu și imediat de configurat
Sunteți gata în doar 5 minute.


Configurarea CocktailAudio X45Pro este cu adevărat simplă și intuitivă datorită unui ecran LCD color de 7 ″ TFT mare. Rezoluția ecranului este foarte mare (1024 × 600 pixeli cu 65.536 culori) și este perfect lizibilă chiar și de la distanță.

Interacțiunea cu noua interfață grafică este cu adevărat plăcută și imediată, datorită culorilor vii și contrastului optim.

Pictogramele sunt ușor de înțeles și fac interfața cu utilizatorul X45Pro ușor de utilizat. Toate elementele afișate pe ecran, atât textual, cât și grafic, inclusiv coperțile albumelor, sunt proiectate la rezoluție înaltă, cu o gamă completă de culori.

Printr-o funcție foarte plăcută, puteți afișa și pe afișajul X45Pro (sau pe un ecran extern, prin conexiune HDMI) un carusel de imagini și fotografii la alegere.

X45Pro_SL_FR_18cut.png

Există, de asemenea, o ieșire video HDMI pe panoul din spate al X45PRO pentru conectarea la un afișaj extern.

În acest fel, puteți gestiona CocktailAudio X45PRO după cum doriți:

 • Cu interfața grafică nativă afișată pe afișajul TFT integrat de 7 "

 • Cu interfața WEB (WebGUI) vizibilă pe un PC (Windows, MacOS, Linux) sau pe un smartphone sau tabletă iOS sau Android

 • Cu aplicația dedicată Novatron Music-X compatibilă cu sistemele iOS sau Android

 • Prin telecomanda furnizată

 • Prin comenzile de pe panoul frontal al CocktailAudio

 

Aceasta înseamnă că, spre deosebire de alte dispozitive similare, cu CocktailAudio X45PRO, nu sunteți obligat să cumpărați alte dispozitive pentru control!

NU ești obligat să cumperi și tu o tabletă ... Ești imediat operațional, iar banii pe care îi economisești pot fi investiți pentru a cumpăra CD-uri și viniluri!

Specificatii tehnice


OS                                         Linux încorporat personalizat


CPU și memorie                  Quad Core ARM Cortex A9, 1,0 Ghz

                                              Memorie principală (1 GByte, DDR2 1066Mhz)
                                              NAND Flash 8GByte


CD-Ripping                           Da


CD-Drive                               Da       Medii acceptate CD, CD-DA, CD-R,                                                      CD-RW, DVD-R / RW, CD MQA


CD metadate textuale         Gracenote (2 ani gratuit, reînnoire opțională                                                  cu 5 euro pe an)
                                              FreeDB gratuit


Copertele CD-urilor pentru metadate   Gracenote, Bing, Google, Amazon
                                              7Digital, Allcdcovers


Afișaj frontal                         LCD TFT Full Color de 7 inch (1024 X 600                                                      pixeli)


Interfețe                                Telecomandă, Butoane și Jog


Interfață utilizator pe ecran LCD de 7 "         Interfață web pentru Internet                                                Explorer, FireFox,Chrome, Safari, Aplicația                                                    MusicX NEO pentru dispozitive Android și iOS


Frecvențe și CODEC-uri     PCM până la 32 de biți / 768 Khz
                                             DXD 24bit / 352,8Khz
                                             DSD64 (2.8224Mhz)
                                             DSD128 (5.6448Mhz)
                                             DSD256 (11.2896Mhz)
                                             DSD512 (22.5792Mhz)
                                             MQA


DAC                                     Cip SABER PRO Flagship ES9038PRO DAC


Oscilator                              TCXO


Ieșiri analogice                   XLR balansat (Pre-Out)

 

Gama dinamică:                 137dB (Max 6.5Vrms, stereo)
                                            THD + N: 0,0003%

RCA / LR                             nebalansat (Pre-Out)


Gama dinamică:                137dB (Max 2Vrms, stereo)
                                           THD + N: 0,0003%

Volum fix / variabil (reglabil din meniu)


Ieșiri difuzoare (difuzoare)           Nu


Ieșiri pentru căști              Jack de 6,35 mm pe panoul frontal
                                           100mW + 100mW @ 1Khz, 600ohm, 0,006%                                                   THD


Ieșiri digitale                     Toslink x 1: 24bit / 192Khz
                                          Coaxial x 1 (75 ohm RCA): 24bit / 192Khz
                                          AES / EBU XLR 110 ohm x 1: 24bit / 192Khz


Volum fix / variabil (reglabil din meniu)


Ieșire audio USB x 1: Clasă audio USB 2.0


Bluetooth                                     Nu


Declanșator 12V                Da (Max 200mA, 12V Trigger Out)


Intrări analogice                Linie In x 1: L / R RCA 2Vrms 24bit / 192Khz
                                           AUX In x 1: Jack de 3,5 mm, 800 mVrms


Phono IN                           Da


Intrare Phono MM, implicit 7,5mV rms, L / R


RCA                                   Poate fi setat de la 3,75 ~ 15mV rms


Intrări digitale                    Toslink x 1: 24bit / 192Khz

                                           Coaxial x 1 (75ohm RCA): 24bit / 192Khz
                                           AES / EBU XLR x 1: 24bit / 192Khz


Intrare audio USB            (USB DAC)


Conector USB tip B.         Intrare USB Audio Class 2.0


Suportă PCM 768Khz / 32Bit, DSD Native 512, MQA
Tuner DAB / DAB +
DAB / DAB +, gama de frecvențe Full Band III (174 ~ 240Mhz), audio MP2 de la 32 la 384Kbps, AAC + (HE AAC v2 fidel ETSI TS 102 653)


Tuner FM                           Radio FM RDS (FM 87,5 ~ 108Mhz)


Impedanță antenă FM:     75ohm nebalansat


Conectivitate                     Port USB 3.0 (5V / 1A) x 2

                                           Port USB 2.0 (5V / 1A) x 1
                                           Giga Fast Ethernet LAN (10/100 / 1000Mbps)


Iesire HDMI pentru afisaj extern


Opțional: Dongle USB WiFi 801.11b / g / n


Stocare acceptată            SSD (2,5 "SATA)

                                           Hard disk SATA de 2,5 "
                                           Hard disk SATA de 3,5 "
                                           Capacitate maximă: până la 8 TB


Sisteme de fișiere acceptate: NTFS sau Linux


Sistem RAID                      Nu


Redare MQA                     Da, nativ (deplin)


Codecuri și formate audio              DSD (64/128/256/512) DFF / DSF
                                                          MQA (inclusiv CD-uri MQA)
                                                          PCM până la 32 de biți / 768 Khz
                                                          APE / CUE
                                                          DXD, FLAC, WAV, ALAC, AIFF, AIF,                                                                AAC, M4A, MP3, WMA, Ogg, PCM,                                                                  Playlist (M3U, PLS)


Protocoale de rețea            DLNA (UPnP) Server / Client / Media Renderer


Shareplay (Airplay)              Samba Server / Client

                                              Server FTP
                                              Server Web


Internet Radio și Podcast    Radio prin Internet cu Airable
                                              Podcast cu Airable


Funcția de înregistrare        Da (pentru Internet Radio, Radio FM, DAB +)
                                              Frecvență 48/96 / 192Khz, 24 biți


Funcția de burn CD             Da, se înregistrează pe CD-R Compact Disc                                                  Audio


Redare în flux de pe NAS    Da, până la PCM 32bit / 384kHz și DSD256                                                  (11.2896Mhz)


Roon Ready                          Da


Servicii de muzică online    Spotify Connect
                                              TIDAL (de asemenea, TIDAL HIFI și TIDAL                                                      MASTER MQA)
                                              Deezer
                                              Qobuz (De asemenea, Qobuz Studio până la                                                24 biți / 192 kHz)
                                              Napster
                                              HighresAudio
                                              Amazon Music


Disipare                                Complet pasiv


Niciun ventilator                   Liniște absolută

Sursă de alimentare cu circuite separate      Transformator toroidal                                                          pentru secțiunea analogică
                                              Transformator SMPS pentru secțiunea digitală
                                              AC220V-240V, 50 / 60Hz

NB:atât transformatorul toroidal, cât și transformatorul SMPS sunt complet protejate cu un capac special din aliaj metalic pe specificații
militare


Dimensiuni și greutate


Carcasa de calitate militară realizat în întregime din
aluminiu robust, inclusiv butoane (codificator optic de înaltă calitate fabricat de Grayhill).
                                              Prelucrarea cu sisteme CNC


Dimensiuni: 44x32,9x11,8 cm (LxLxH) fără picioare


Greutate: 13,2 Kg
 

bottom of page