top of page
Caută

De unde vin produsele Cocktail Audio ? Incepe Revolutia Hi-Fi

NOVATRON CO., LTD a fost înființată din 2003 și s-a concentrat pe crearea de playere multimedia de înaltă calitate care să ofere consumatorilor inovație și performanță.

În 2006 NOVATRON a lansat pe piață primul său CD-Ripper & Music Server cu marca cocktailAudio.

cocktailAudio este un brand care aparține NOVATRON, o companie cu expertiză IT.

NOVATRON are o intenție puternică de a transforma tehnologia de sunet bazată pe computer către produse casnice de calitate audiofilă și ușor de utilizat. A fost o provocare, deoarece industria IT actuală nu satisface încă aceste dorințe de pe piața audiofilelor.

Echipa de producție și cercetare bine organizată și calificată .NOVATRON a lucrat din greu pentru a atinge în final acest obiectiv prin crearea produselor cocktailAudio.

Echipamentele multimedia cocktailAudio aduc laolaltă tehnologie IT de ultimă generație și o calitate a sunetului premium, inclusiv caracteristici incredibile ale playerelor audio digitale de înaltă rezoluție de clasă mondială. Acum cocktailAudio este cel mai premiat brand audio din întreaga lume în domeniul serverelor de muzică și al streamerului de rețea.



cocktailAudio oferă acum pe piață linii de produse bine clasificate; Un server de muzică digital pur cu funcție de bază de date muzicale, Player și DAC, player de muzică All-In-One și USB DAC, care au diverse funcții precum CD Ripper, Network Streamer, Digital Recorder și pot suporta fișiere DSD native, MQA și muzică majoră servicii de flux și multe altele. Produsele cocktaiAudio înlocuiesc nevoia de computer, deoarece sunt capabile să redea rapid toate formatele relevante și să iasă din calea lor și să facă toate acestea mai elegant cu o calitate superioară a sunetului.



82 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page